Η μικρή εταιρεία Xpeng από την Κίνα η οποία ιδρύθηκε μόλις το 2014, έχει επεκτείνει πολύ τις εργασίες της Πωλείται ήδη στην Νορβηγία το G3 Crossoverτα τελευταία χρόνια παρουσιάζοντας συνεχώς νέες λύσεις σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Στην Κίνα ήδη έχει αυξήσει τις πωλήσεις του G3 μοντέλου της, ενός crossover ηλεκτρικού το οποίο μάλιστα έχει κάνει δειλά την εμφάνισή του και στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην αγορά της Νορβηγίας.
Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Xpeng, Brian Gu στο βρετανικό Top Gear, η εταιρεία σκέφτεται σοβαρά να κάνει το επόμενο βήμα προς την Ευρώπη καθώς διαθέτει την τεχνολογία, τον σχεδιασμό και τα κατάλληλα προϊόντα να επεκταθεί προς τη Δύση. Φέτος μάλιστα σχεδιάζουν να μπουν σε άλλες αγορές της Ευρώπης εκτός από την Νορβηγία όχι μόνο με το βασικό τους μοντέλο, το G3, αλλά και την κορωνίδα της γκάμας τους, το P7.
Πολλά νέα μοντέλα έτοιμα να κατακλύσουν την Ευρώπη
Το P7 είναι ένα μεγάλο σε διαστάσεις σεντάν το οποίο οι Κινέζοι ισχυρίζονται ότι έχει αυτονομία πάνω από 700 Η Xpeng δουλεύει πάνω και στην αυτόνομη οδήγηση…χιλιόμετρα με μία μόλις φόρτιση. Η Xpeng πάντως ήδη σχεδιάζει πολλά νέα μοντέλα τα οποία θα είναι βασισμένα στην πλατφόρμα του G3 αλλά με εσωτερικούς χώρους μεγαλύτερους, όπως εκείνους του P7 για να ανοίξει την γκάμα της. Μάλιστα το εργοστάσιο δουλεύει πάνω και σε συστήματα αυτόνομης οδήγησης.
Πάντως οι άνθρωποι της Xpeng θέλουν να αποκτήσουν αναγνωρισιμότητα στην Ευρώπη και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρξουν εγκαταστάσεις σε συγκεκριμένες χώρες όπου ο πελάτης θα μπορεί να επισκεφτεί την έκθεση και να δει από κοντά τα οχήματα. Η πωλήσεις μέσω διαδικτύου δεν είναι μέσα στα πλάνα της Xpeng η οποία μάλιστα θέλει να ασχοληθεί και με το δίκτυο φόρτισης των αυτοκινήτων κάτι που στην Κίνα έχει κάνει και προσφέρει δωρεάν στους πελάτες της.
Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο
Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Πηγή: https://www.zougla.gr/
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας και ακόμη περισσότερες στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.
Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.
Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο
Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.
Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.