Το νέο Motorola Ibiza έρχεται με 90Hz οθόνη, 5G Qualcomm επεξεργαστή μεσαίας τάξης αλλά και άλλα πολλά…..!

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μάρκα Motorola που ανήκει στη Lenovo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα νέα smartphone. Έχουμε δει διαρροές αρκετών τηλεφώνων, όπως το Motorola Nio, το Capri, το Capri Plus, ακόμη και μια κορυφαία συσκευή με τεχνολογία Snapdragon 888. Τώρα, μια νέα διαρροή υποδηλώνει ότι η Motorola εργάζεται επίσης σε ένα προσιτό smartphone με δυνατότητα 5G που σκοπεύει να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2021. Αυτή η συσκευή έχει την κωδική ονομασία Motorola Ibiza και ορισμένες από τις προδιαγραφές της έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Εκτός από τις προδιαγραφές του Motorola Ibiza, η διαρροή αποκάλυψε επίσης ορισμένα βασικά στοιχεία σχεδίασης του επερχόμενου smartphone. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που προσφέρει αυτό το τηλέφωνο.

banner

Προδιαγραφές Motorola Ibiza

Σύμφωνα με μια έκθεση των TechnikNews, οι προδιαγραφές του Motorola Ibiza θα περιλαμβάνουν ένα chipset Snapdragon 400 series με δυνατότητες 5G. Συγκεκριμένα, η διαρροή υποδηλώνει ότι το τηλέφωνο θα συνοδεύεται από τον επεξεργαστή Snapdragon SM4350. Προς το παρόν, η Qualcomm δεν διαθέτει chipset Snapdragon 400-series με δυνατότητα 5G, αλλά η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι τέτοια SoCs βρίσκονται σε εξέλιξη. Έτσι, το επερχόμενο Motorola Ibiza μπορεί να γίνει ένα από τα πρώτα οικονομικά smartphone που τροφοδοτούνται από ένα chipset 5G Qualcomm. Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι το Qualcomm SoC που θα τροφοδοτεί το smartphone, θα έχει το κωδικό όνομα «holi», αλλά δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με αυτό το chipset.

Διαφήμιση

Εκτός από αυτά, οι λοιπές προδιαγραφές του Motorola Ibiza που αναφέρονται στην έκθεση περιλαμβάνουν μια οθόνη LCD 90Hz με ανάλυση HD +, κάτι που δεν είναι κακό, καθώς υποτίθεται ότι πρόκειται για ένα προσιτό τηλέφωνο. Άλλες προδιαγραφές θα περιλαμβάνουν μνήμη RAM 4 GB, αποθηκευτικό χώρο 128 GB και μπαταρία 5.000 mAh.

Google news

Όσον αφορά την οπτική, το Motorola Ibiza θα διαθέτει μια τριπλή ρύθμιση κάμερας πίσω που θα αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα Samsung 48 megapixel. Αυτό θα συνδυαστεί με έναν αισθητήρα μακρο 5 megapixel (επίσης από τη Samsung) και μια μονάδα ανίχνευσης βάθους 2 megapixel. Το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου θα διαθέτει κάμερα selfie 13 megapixel.

Gshopper Many GEOs Goboo [CPS] Many GEOs

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν περιλάμβαναν επίσης το σχεδιασμό του Motorola Ibiza, το οποίο δείχνει ότι το τηλέφωνο θα έχει μια εγκοπή σταγόνας μπροστά. Φαίνεται να έχει λεπτές στεφάνες στις πλευρές, με ένα πηγούνι στο κάτω μέρος. Το τηλέφωνο μοιάζει στο σχέδιο με το Motorola Capri που έχουμε δει σε προηγούμενες διαρροές. Δεν έχουμε εικόνες από το πίσω μέρος του τηλεφώνου, οι οποίες θα πρέπει να περιλαμβάνουν μια τριπλή ρύθμιση κάμερας πίσω και πιθανώς έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το νέο Motorola Ibiza έρχεται με 90Hz οθόνη, 5G Qualcomm επεξεργαστή μεσαίας τάξης αλλά και άλλα πολλά.....!

Σύμφωνα με τη διαρροή, η συσκευή θα τρέχει το Android 11 από το κουτί και θα αποκαλυφθεί στο Q1 2021. Θα φέρει τον αριθμό μοντέλου XT2137, σύμφωνα με την αναφορά.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram