Το παιχνίδι Among Us εκτιμάται ότι πούλησε 3,2 εκατομμύρια αντίγραφα στο Switch μόνο τον μήνα έναρξης!

Θραύση φαίνεται ότι έχει κάνει το multiplayer παιχνίδι Among Us, όπου κυκλοφόρησε ως έκπληξη στο Nintendo Switch τον περασμένο Δεκέμβριο και να πηγαίνει στην κορυφή των charts του eShop, σχεδόν από την πρώτη ημέρα.

Σύμφωνα με το SuperData, το παιχνίδι εκτιμάται ότι έχει ήδη πουλήσει 3,2 εκατομμύρια αντίτυπα στο Switch eShop τον ίδιο μήνα και ήταν επίσης προφανώς η έκδοση με τα υψηλότερα κέρδη:

“Οι αριθμοί παικτών μεταξύ των ΗΠΑ μειώθηκαν από την κορυφή του Νοεμβρίου, αλλά το παιχνίδι ήταν ακόμα 2,8 φορές πιο δημοφιλές από το επόμενο πιο δημοφιλές παιχνίδι, Roblox. Ο τίτλος κυκλοφόρησε επίσης στο Nintendo Switch τον Δεκέμβριο. Αυτή η έκδοση πούλησε 3,2 εκατομμύρια αντίτυπα και ήταν η υψηλότερη σε κέρδη έκδοση παιχνιδιού για το μήνα. “

Εάν είστε ένας από τους πολλούς ανθρώπους που έχουν ήδη αγοράσει το παιχνίδι στο Switch, υπάρχουν πολλά να αναμένετε – με τον προγραμματιστή Innersloth να εργάζεται επί του παρόντος στον νέο χάρτη Airship με το σχέδιο να το κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στις αρχές του τρέχοντος έτους.

Ήταν ένα από τα εκτιμώμενα 3,2 εκατομμύρια που έχετε αγοράσει το Among Us on Switch τον περασμένο μήνα.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα