Το Ryzen 7 Pro μπορεί να είναι η ώθηση που χρειάζεται η AMD για να αμφισβητήσει τους φορητούς υπολογιστές που βασίζονται στην Intel!

Μοίρασε την γνώση...

Η AMD φαίνεται να ετοιμάζει ένα ζευγάρι νέων φορητών επεξεργαστών Ryzen 5000U για τη δημιουργία της επιχειρηματικής της σειράς φορητών υπολογιστών που μπορεί να αποτελέσει σοβαρή πρόκληση για την Intel.

banner

Οι νέοι επεξεργαστές AMD Ryzen, οι οποίοι θα έχουν τον χαρακτηρισμό της σειράς Pro, θα έχουν βελτιωμένες δυνατότητες που στοχεύουν στους επιχειρηματικούς χρήστες, με δυνατότητες όπως κρυπτογράφηση της μνήμης συστήματος για την αποτροπή κλοπής ευαίσθητων δεδομένων και υποστήριξη στο σύστημα διαχείρισης cloud της Microsoft.

Τα δεδομένα συγκριτικής αξιολόγησης από το Ryzen 7 5850U Pro εμφανίστηκαν στο UserBenchmark αυτήν την εβδομάδα και επισημάνθηκαν από τον @TUM_APISAK στο Twitter.

Google news

Το benchmark δείχνει ότι το νέο 5850U βασίζεται πιθανότατα στον Ryzen 7 5800U, καθώς – όπως σημειώνει το Videocardz – το UserBenchmark αναφέρει ότι το ρολόι βάσης του είναι 1,9GHz και έχει οκτώ πυρήνες με 16 νήματα, το ίδιο με το 5800U.

Gshopper Many GEOs banner

Η αναφορά δεν παρέχει μέγιστη συχνότητα ώθησης, αλλά μόνο μια μέση συχνότητα ώθησης 3,65GHz. Το κατατάσσει αρκετά υψηλό, σε σχέση με άλλες CPU που δοκιμάστηκαν μέσω UserBenchmark.

Το Ryzen 7 Pro μπορεί να είναι η ώθηση που χρειάζεται η AMD για να αμφισβητήσει τους φορητούς υπολογιστές που βασίζονται στην Intel!

Δεν είναι τα μόνα νέα. Ο TUM_APISAK δημοσίευσε επίσης το σύνδεσμο προς ένα έγγραφο προδιαγραφών HP στον ιστότοπο της HP που παραθέτει δύο νέους SKU επεξεργαστή, τον Ryzen 7 5850U και τον Ryzen 5 5650U. Παραθέτει επίσης τη μέγιστη ώθηση των δύο επεξεργαστών ως 4,4 GHz και 4,2 GHz, αντίστοιχα.


Παρόλο που δεν έχουμε δεδομένα αναφοράς για τον Ryzen 5 5650U και επειδή η AMD δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τη νέα σειρά Ryzen 5000U Pro, δεν μπορούμε επίσης να πούμε εάν υπάρχουν περισσότερα SKU στη σειρά Pro των CPU.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram