Τρία νέα χαρακτηριστικά θα προστεθούν στη νέα ενημέρωση των Windows 10, για τους δυνατούς χρήστες! Δείτε τι θα είναι….

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft επεξεργάζεται μια ενημέρωση των PowerToys που θα εισαγάγει μια σειρά νέων δυνατοτήτων και θα επεκτείνει περαιτέρω τις επιλογές προσαρμογής στα Windows 10.

banner

Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα PowerToys είναι ένα εργαλείο ανοιχτού κώδικα που δημιουργήθηκε από τη Microsoft για τις καθημερινές σας εργασίες, όπως προσαρμογή υπαρχουσών συντομεύσεων πληκτρολογίου, μαζική μετονομασία αρχείων, βελτιστοποίηση εικόνας και άλλα.

Διαφήμιση

Οι δυνατότητες του PowerToys αναπτύσσονται τόσο από τη Microsoft όσο και από την κοινότητα ανάπτυξης. Μία από τις επερχόμενες δυνατότητες περιλαμβάνει τη δυνατότητα γρήγορης εξερεύνησης του μητρώου των Windows.

Google news

Όπως ίσως γνωρίζετε, η επεξεργασία του μητρώου είναι συχνά ο ευκολότερος τρόπος για να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις, τις εφαρμογές και ακόμη και τη διεπαφή των Windows 10. Ταυτόχρονα, η εξερεύνηση ρυθμίσεων μέσω του προγράμματος επεξεργασίας μητρώου μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία, ειδικά αν δεν έχετε επεξεργαστεί ποτέ το μητρώο απευθείας στο παρελθόν.

Atlas VPN ZTE Many GEOs

Τρία νέα χαρακτηριστικά θα προστεθούν στη νέα ενημέρωση των Windows 10, για τους δυνατούς χρήστες! Δείτε τι θα είναι....

Για να διευκολυνθούν τα πράγματα στους προχωρημένους χρήστες, η Microsoft εξετάζει την προσθήκη μιας νέας δυνατότητας στα PowerToys, που θα σας επιτρέψει να βρείτε αμέσως τα κλειδιά μητρώου των Windows 10.

Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να βρείτε όλα τα κύρια κλειδιά, να εμφανίσετε όλες τις τιμές από ένα κλειδί μητρώου και πολλά άλλα.


Πρόσθετο Υπηρεσιών Windows στα PowerToys

Χάρη στη συμβολή του προγραμματιστή Davide Giacometti, μπορείτε σύντομα να χρησιμοποιήσετε τα PowerToys για να κάνετε μία γρήγορη αναζήτηση, εκκίνηση, διακοπή και επανεκκίνηση των υπηρεσιών των Windows. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Υπηρεσία Windows είναι ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εκτελέσιμες εφαρμογές / υπηρεσίες που εκτελούνται, όπως τα Windows Update και το Microsoft Store.

Τρία νέα χαρακτηριστικά θα προστεθούν στη νέα ενημέρωση των Windows 10, για τους δυνατούς χρήστες! Δείτε τι θα είναι....

Αυτές οι υπηρεσίες ξεκινούν αυτόματα με την εκκίνηση των Windows και το PowerToys θα σας επιτρέψει σύντομα να διακόψετε γρήγορα και εύκολα και να συνεχίσετε τις υπηρεσίες χωρίς να ανοίξετε την εφαρμογή Windows Services.

Ένας νέος τρόπος εκτέλεσης εντολών OS

Με την επόμενη ενημέρωση των PowerToys, η Microsoft σχεδιάζει να παρουσιάσει τη δυνατότητα εκτέλεσης εντολών συστήματος – τερματισμός λειτουργίας, αναστολή λειτουργίας, εναλλαγή λογαριασμού χρήστη και αδρανοποίηση απευθείας μέσω της αναζήτησης των Windows.

Τρία νέα χαρακτηριστικά θα προστεθούν στη νέα ενημέρωση των Windows 10, για τους δυνατούς χρήστες! Δείτε τι θα είναι....

Η Microsoft σχεδιάζει επί του παρόντος να προσθέσει υποστήριξη για τις ακόλουθες εντολές:

  • Sleep – Ενεργοποιεί στον υπολογιστή την αναστολή λειτουργίας
  • Αδρανοποίηση – Ενεργοποιεί στον υπολογιστή την αναστολή λειτουργίας
  • Τερματισμός λειτουργίας – Απενεργοποιεί τον υπολογιστή
  • Εναλλαγή χρήστη – εναλλαγή λογαριασμού χρήστη

Προς το παρόν, δεν έχει οριστεί οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας της επόμενης μεγάλης ενημέρωσης των PowerToys, αλλά αυτές οι λειτουργίες αναμένεται να προσέλθουν με το PowerToys v0.31 του Ιανουαρίου.

Εκτός από αυτά τα τρία εργαλεία, η Microsoft εργάζεται επίσης σε ένα νέο σύστημα απόδοσης γραμματοσειρών και βελτιώσεις WinUI στα PowerToys.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram