Tronsmart Element Mega BT ηχείο- Έχουμε νικητή! Εάν δεν το κερδίσατε, πάρτε το με μόλις € 32.67 από την Γερμανική αποθήκη του Geekbuying!

Μοίρασε την γνώση...

Το συγκεκριμένο ηχείο σας το έχει ήδη παρουσιάσει αναλυτικά ο Bill Mathioudakis, οπότε θα σα παραπέμψω εάν θέλετε να διαβάσετε αναλυτικά, στην δική του παρουσίαση εδώ.

banner

Εγώ θα σας το παρουσιάσω εδώ συνοπτικά, με αληθινές φωτογραφίες αλλά και βίντεο παρουσίαση για να επιβεβαιώσω τα γραφόμενα του Βασίλη, ότι δηλαδή είναι ένα πάρα πολύ καλό ηχείο!

Διαφήμιση

Το συγκεκριμένο ηχείο αποτελούσε μέρος των δώρων του διαγωνισμού που έτρεχε για τα 4α γενέθλια του site. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο νικητής του δεν εμφανίστηκε οπότε το δώρο ξαναβγαίνει όπως έχω υποσχεθεί σε νέο διαγωνισμό!

Google news

Αν δεν το κερδίσατε λοιπόν την πρώτη φορά, τότε τώρα έχετε πάλι την ευκαιρία να ξαναδοκιμάσετε την τύχη σας! Βέβαια μπορείτε και πάλι να το πάρετε από το Geekbuying που μας το πρόσφεραν, από το λινκ που σας δίνω παρακάτω. Εσείς αυτό που θα κάνετε απαραίτητα αυτή την στιγμή, είναι να πατήσετε αυτή την μπλε καμπανούλα που βλέπετε στο κάτω μέρος της οθόνης σας αριστερά, για να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας και να είστε ενήμεροι για ότι νέο έχουμε από νέα, παρουσιάσεις και διαγωνισμούς. Γιατί όπως έχετε δει, διαγωνισμούς έχουμε συνέχεια!

ZTE Many GEOs Atlas VPN

Το ηχείο μου ήρθε από την Γερμανική αποθήκη του Geekbuying, απ’ όπου μπορείτε και εσείς να το αποκτήσετε και να το κάνετε δικό σας, εάν δεν το κερδίσετε στο διαγωνισμό μας και το θέλετε. Φυσικά ήρθε με DHL, άμεσα και ΧΩΡΙΣ τελωνείο.

Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε το ηχείο φυσικά, το καλώδιο φόρτισης, ένα εγχειρίδιο σε διάφορες γλώσσες, ένα καλώδιο ήχου 3.5mm. Το ηχείο φορτίζει μέσω θύρας Typs-C.


 

Το Tronsmart Element Mega είναι ένα ορθογώνιο ηχείο στο μαύρο. Οι διαστάσεις του είναι 193 x 58 x 80 mm και ζυγίζει 657,30g. Το ηχείο έχει μεταλλικό περίβλημα, διάτρητο παντού, για να μπορεί να περνάει ο ήχος από τα δύο ηχεία των 20W που έχει μέσα, δίνοντας έτσι συνολικά μία απόδοση των 40W. Μπροστά όπως βλέπετε βλέπουμε το όνομα της εταιρείας Tronsmart, ενώ στο πίσω μέρος βρίσκεται όλη η συνδεσιμότητα του ηχείου με TF κάρτας, Line in. Εκεί θα δείτε και το κουμπί power, αλλά και την θύρα Type-C. Η κάρτα που μπορείτε να βάλετε μπορεί να είναι μέχρι 64GB χωρητικότητα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, το ηχείο υποστηρίζει σύνδεση μέσω NFC. Έτσι εάν έχετε ένα κινητό με λειτουργία NFC, ενεργοποιείτε το ηχείο, πλησιάζετε το κινητό και αυτό ήταν, μόλις συνδέθηκε με το ηχείο! Επίσης το ηχείο διαθέτει και μικρόφωνο, άρα μπορείτε ν’ απαντάτε τις κλήσεις από εκεί εάν χρειάζεται. Η απόδοση σε θέμα ήχου είναι εντυπωσιακή και αναμενόμενή για ηχείο της Tronsmart! Το Tronsmart Element Mega διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 3300mAh, που του δίνουν αυτονομία λειτουργίας που αγγίζει τις 15 ώρες!

Το Tronsmart Element Mega υποστηρίζει τεχνολογίες όπως 3D Digital Sound, Digital Signal Processing (DSP) και SoundPulse™. Όπως βλέπετε και στο ηχείο, ο ήχος είναι το κάτι άλλο, ενώ μπορείτε με την αφή να ελέγχετε την ένταση του ήχου από το πάνω μέρος του ηχείου.

Δείτε τώρα και την παρουσίαση στα ελληνικά και στα αγγλικά…

Εάν θέλετε να το αποκτήσετε και εσείς, πηγαίνετε στη σελίδα του Geekbuying και θα το βρείτε το ηχείο στη Γερμανική αποθήκη του. Εκεί με μόλις € 32.89 θα γίνει δικό σας ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά!

 

 

 

Όπως σας έγραψα και πιο πάνω, το ηχείο ήταν μέρος του μεγάλου μας ετήσιου διαγωνισμού, αλλά ο νικητής του δεν μας έστειλε τα στοιχεία του, οπότε είναι ξανά διαθέσιμο! Πως θα το κερδίσετε? Δείτε πως…

 

Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα 14 Δεκεμβρίου και θα κρατήσει μέχρι και τα Φώτα, 6/1/2021 23:59. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε από κάτω μία ευχή και τι μουσική θα θέλατε ν’ ακούσετε από το ηχείο που κερδίσατε το 2021 για να πάει καλά η χρονιά και όχι σαν το 2020 που μας …… Υπόψιν, τα διπλά σχόλια θα διαγραφούν. Εάν δεν δείτε το σχόλιό σας αμέσως, είναι γιατί το έχει κρατήσει το Disqus, οπότε θα το τσεκάρω εγώ χειροκίνητα και θα το δείτε πιο μετά την ίδια ή την επόμενη ημέρα. 7 Ιανουαρίου θα μαζέψω τ΄ ονόματα και θα τα περάσω από την εφαρμογή Random Name Picker, για να διαλέξει τ’ όνομα του τυχερού. Η εφαρμογή αυτή απ’ ότι είδα έχει την δυνατότητα να δείχνει και ποιος είναι ο νικητής, οπότε θα την χρησιμοποιήσω. Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις του site, για να ενημερωθείτε όταν βγει ο νικητής, να δείτε το δώρο στη σελίδα του Geekbuying αλλά και το βίντεο παρουσίαση που σας έχω ετοιμάσει, για να δείτε τι θα κερδίσετε ή τι φοβερό ηχείο που είναι το Tronsmart Element Mega!

 

Ο διαγωνισμός έληξε χθες και έγινε η κλήρωση. Ποιος κέρδισε? Πατήστε στο Link παρακάτω για να δείτε. Ο νικητής ας μου στείλει τα στοιχεία του στο email του site να του στείλω το δώρο του. Χρόνο έχει μέχρι και τις 14 του μήνα.

 

Έχουμε νικητή!!!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

48 Άποψη για τα “Tronsmart Element Mega BT ηχείο- Έχουμε νικητή! Εάν δεν το κερδίσατε, πάρτε το με μόλις € 32.67 από την Γερμανική αποθήκη του Geekbuying!”

 1. Μιχάλης Κωνσταντόπουλος

  Υγεία και ευτυχία σε όλους και μια πιο δημιουργική χρονιά φέτος. Lounge music

 2. Stella Ploumi

  Καλή χρονιά! ευχαριστούμε πολύ για το δώρο! Σίγουρα θα δοκίμαζα με την πρώτη pink Floyd!

 3. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

  Χρονια πολλά και καλή χρονιά! Ελληνική μουσική, λαικά.

 4. Noannis ms

  Χρόνια πολλά με υγεία, διαλέγω ελληνικα!

 5. Takissss

  Καλή χρονιά με υγεία. Ελληνική μουσική!!!

 6. Chris Voridis

  Καλή Χρονιά!!! Λίγη χαλαρωτική μουσική & μετά ότι ζητήσει ο μικρό μου!

 7. Stelios K.

  Καλή χρονιά, Χρόνια πολλά…. βασικά Ελληνική μουσική. Το ηχείο το έχω αγοράσει για το γιο μου…. θαυμάσιο με μία λέξη, δεν θα έλεγα όχι και σε ένα ακόμη !!

 8. Ευανθία Αθανασίου

  Καλή χρονιά με υγεία!!! Ελληνική μουσική κυρίως

 9. Geo Pap

  Καλή χρονιά με αγάπη μονοοο… Λίγη ελληνική trap θα ηταν οτι πρέπει να τεσταρουμε τις δυνατότητές του.

 10. John Kalemia

  Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, Ελληνικη μουσικη διαλέγω!

 11. Καλή χρονιά σε όλους μας με υγεία και τύχη. Είπα και εγώ Πάνος Κιαμος

 12. JohnDoe1926

  Καλή χρονιά με υγεία!
  Τέρμα ο Καρράς

 13. Γιώργος Μπουρβάνης

  Καλή χρονιά με υγεία ευτυχία αγάπη χαμόγελο και δημιουργικότητα.
  Ακούω Ελληνικά λαϊκά και pop hits.

 14. George Mpoukas

  Full καψούρα λαϊκά. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία, αγάπη κι ευτυχία!!!

 15. Ioannis Stefanou

  Χρόνια πολλά. Καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία!

 16. Stefanou Ioannis

  Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία! Ακούω κλασική ροκ μουσική.

 17. Panagiotis Birtachas

  Καλή χρονιά, θα ακούσω hip hop

 18. misosis

  Καλή χρονιά με υγεία σε όλους! Ελληνικη μουσικη

 19. Retali mrs

  Καλή χρονιά! House μουσική!

 20. Ioannis Mrs

  Καλή χρονιά με υγεία, House music!

 21. My Name is?

  Καλή χρονιά με υγεία, F.Sinatra!

 22. Maria Marous

  Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία! Christmas Music.

 23. Fofi Yiannis

  χρονια πολλα και καλη χρονια! Ξένη μουσική!

 24. johnlong

  Καλή χρονιά με υγεία σε όλους! Classic Christmas Music!

 25. Dimitris Papaioannou

  Χρόνια πολλά! Καλές γιορτές σε όλους! Υγεία και ευτυχία για το νέο έτος! Chill out και house!

 26. Wandergus

  Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, μακάρι η χρονιά που έρχεται να μην θυμίζει σε τίποτα την φετινή!!
  Μουσικές ευχές με house και chill out μουσικάρες!

 27. giannhs poluxronis

  χρονια πολλα και καλη χρονια μακαρι να το κερδισω!!!θα ακουγα πολυ μουσικη στο δωματιο μου.

 28. Αλέξανδρος Γρίβας

  Χρόνια πολλά. Nightwish – Ghost Love Score

 29. kostas

  Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα.Tears for Fears.

 30. Ka Raf

  Χρόνια πολλά με πολλή μουσική , εγώ θα διάλεγα Bruce Springsteen στη μέγιστη ένταση!

 31. eopyynf HM

  Χρόνια πολλά! Μετά από μια τέτοια χρονιά…κλαρίνα!!!

 32. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ

  Καλές γιορτές, o Νεος χρονος να μας φερει τα καλυτερα εαν το κερδισω θα ακουω psychedelic trance

 33. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ

  Καλές γιορτές, o Νεος χρονος να μας φερει τα καλυτερα εαν το κερδισω θα ακουω psychedelic trane

 34. Αγγελική

  Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα.φουρειρα θα έβαζα για την κόρη μου

 35. Πήτερ

  Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία. Ψαλμούς θα ακούω.

 36. vasmas

  Καλές γιορτές, Christmas music!

 37. Giorgos Kalpis

  Καλή χρονιά με υγεία σε όλους! Ξένη house μουσική!

 38. Κωνσταντίνος Σταμούλης

  Καλή χρονιά! Μουσικουλα θα ακούσω τέκνο.

 39. Βελώνη Βαία

  ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με Classic Christmas

 40. Panagiotis Tzolas

  Καλά Χριστούγεννα σ΄όλους….Οldies από Σινάτρα & Μάρτιν..έως Beatles, Presley, al Bano & Adamo…!!!

 41. fofo

  Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία! Classic Christmas Music

 42. MARIA

  ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ FRANK SINATRA !!

 43. Thanos Dinopoulos

  Καλησπέρα.εχω ήδη ένα και με το δεύτερο θα γίνει χαμός!hotel California.

 44. petros1967

  Καλή χρονιά και ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που μας προσφέρεις αν το κερδίσω θα βάλω τέρμα Τζίμη Πανούση

 45. Antoine

  Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία! This is what you came for (C.Harris) Καλή επιτυχία!!

 46. ΚΥΡ ΧΡ

  Fly me to the moon (F.Sinatra) . Καλή μας επιτυχία!!!!

  1. Ευτύχης Κωνσταντουδάκης

   Πολύ ωραία επιλογή!

 47. Antoine

  Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία! This is what you came for (C.Harris) Καλή επιτυχία!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram