Άνω των 48 δις δολάρια είναι η αξία αποστολής μόνο των Apple iPhone 11 για το 2020 με τις Samsung και Xiaomi ν’ αγωνίζονται να ακολουθήσουν!

Μια λίστα με τα smartphone με τις περισσότερες αποστολές του 2020 έχει δημιουργηθεί από τους ερευνητές της Omdia (κοινόχρηστο μέσω PhoneArena). Όπως και το 2019, η Apple έχει υψηλά στοιχεία αποστολής, με το iPhone 11 να ανεβαίνει από τη δεύτερη θέση στο νούμερο ένα. Σύμφωνα με τα δεδομένα, 64,8 εκατομμύρια συσκευές του iPhone 11 στάλθηκαν με μια μέση τιμή πώλησης (ASP) 754 $, γεγονός που οδηγεί στην τεράστια αξία των 48,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το iPhone 11 ήταν πολύ πιο μπροστά από τον κοντινότερο αντίπαλό του, που ήταν το iPhone SE (2020) με 24,2 εκατομμύρια συσκευές.

Τα τηλέφωνα Samsung Galaxy έκαναν μια ισχυρή αντιπροσώπευση, αλλά σε αντίθεση με την Apple και τα iPhone της, ως επί το πλείστο ναυαρχίδες, η Samsung έπρεπε να βασιστεί στις μεγάλες αποστολές μεσαίων μοντέλων για να έχει αντίκτυπο. Έτσι, ενώ τα ASP των iPhone κυμαίνονταν από 451 US $ έως 1.232 US $, τα smartphone Galaxy A κυμαίνονται στα 115 US $ 269 US $. Η Samsung, παρόλο που έστειλε 74,8 εκατομμυρίων από τους τέσσερις εκπροσώπους της, τα πέντε μοντέλα iPhone της Apple στο γράφημα μετράνε ένα απίστευτο σύνολο 143,6 εκατομμυρίων συσκευών που αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο.

Δεν αφορά μόνο την Apple και τη Samsung, καθώς η Xiaomi κατάφερε να φτάσει στα 10 κορυφαία χάρη στη δημοτικότητα του Redmi Note 9 Pro. Ένα ποσό 15 εκατομμυρίων συσκευών που αποστέλλονται, δίνεται εδώ, το οποίο σε ένα ASP 161 $ δίνει μια αξία 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ για τον κινέζικο κατασκευαστή. Εξακολουθεί να είναι ένα αρκετά μεγάλο επίτευγμα τόσο για τη Xiaomi όσο και για τη δευτερεύουσα μάρκα της Redmi, για ν’ αφήσουν να χαλαρώσουν Samsung και Apple σε αυτήν τη συγκεκριμένη αρένα.

Η συνολική αξία των iPhone που αποστέλλονται σύμφωνα με τα στοιχεία του παρακάτω πίνακα ανέρχεται σε 112,9 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, δείχνοντας με σαφήνεια πόσο πολύτιμη είναι η επωνυμία της Apple. Σε γενικές γραμμές, ενώ οι αγοραστές smartphone Android έψαχναν για μια φθηνότερη επιλογή που προσέφερε λογική απόδοση για την τιμή, οι οπαδοί της Apple ήταν ακόμη ευτυχείς να πληρώσουν πολύ υψηλότερες τιμές για το επόμενο μοντέλο iPhone τους.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα