Αποκτήστε με 16.47€ τον επαναφορτιζόμενο αεροσυμπιεστή CZK-3665 και ξεχάστε τα πλάκα λάστιχα στο ποδήλατο και στο αμάξι!

Σας είχα δείξει προ καιρού ένα σύστημα TPMS, το iMars T240, για να μπορείτε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή την πίεση των ελαστικών σας και να οδηγείτε στον δρόμο με ασφάλεια. το συγκεκριμένο σύστημα είναι εύκολο στη χρήση και δουλεύει με την ηλιακή ενέργεια. Σε περίπτωση προβλήματος σας ειδοποιεί ηχητικά. Οπότε τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? Ή θα πρέπει να πάτε σ’ ένα βενζινάδικο να φορτώσετε το λάστιχο ή αγοράζετε με μόλις 16.47€ τον επαναφορτιζόμενο αεροσυμπιεστή και ξεχνάτε για πάντα τα πλάκα λάστιχα στο αμάξι αλλά και στο ποδήλατό σας!

Ο επαναφορτιζόμενος αεροσυμπιεστής CZK-3665 διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 2000mAh. Η τάση του είναι 7.4V με 10A. Η δυνατότητα φουσκώματος είναι στα 27L/min, με ισχύ 120W. Ο αεροσυμπιεστής ζυγίζει μόλις 600g και οι διαστάσεις του είναι 132 x 53 x 203mm.

 

Η φορητή αντλία αέρα για τα ελαστικά σας, είναι εξοπλισμένη με φωτεινά και μακράς διαρκείας φώτα LED, που επιτρέπει την εύκολη λειτουργία του ή τις γρήγορες επισκευές στο σκοτάδι. Χάρις τον φωτισμό μπορείτε να δείτε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να αποφύγετε τυχόν πιθανούς κινδύνους. Με την αντλία, τα ελαστικά διατηρούν τη σωστή πίεση, η οποία μπορεί να διασφαλίσει την ασφάλεια στην οδήγηση και να εξοικονομήσετε βενζίνη. Όταν οδηγείτε στον δρόμο, μια ξαφνική διαρροή των ελαστικών, μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Η αντλία αέρα που χρησιμοποιείται ευρέως φουσκώνει αυτόματα τα ελαστικά των αυτοκινήτων, των ποδηλάτων, της μοτοσυκλέτας, SUV, ATV και φορτηγών. Επίσης, περιλαμβάνονται αντάπτορας για τον αθλητικό σας εξοπλισμό και τα φουσκωτά.

Για να το αποκτήσετε και εσείς, αρκεί να μπείτε πρώτα στον λογαριασμό σας στο Banggood μέσω κάποιου browser. Εκεί, πατάτε μετά το μπανεράκι από κάτω και όταν θα σας ζητηθεί το κουπόνι εσείς βάζετε το BG989658. Πληρώνουμε πάντα μέσω Paypal!

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα