Αποκτήστε με μόλις 27.99€ από Γερμανία και ΧΩΡΙΣ τελωνείο το φωτιστικό γραφείου Xiaomi Mijia

Η εργασία από το σπίτι έχει πια εδραιωθεί, οπότε καλό είναι να εξοπλίσουμε κατάλληλα και το γραφείο μας στο σπίτι. Έτσι εκτός από ένα καλό υπολογιστή, καλό είναι να έχουμε και ένα καλό φωτιστικό γραφείου για να μην βγάζουμε τα μάτια μας και να κάνουμε την δουλειά μας πιο ξεκούραστα. Για την δουλειά αυτή σας έχω ένα φωτιστικό γραφείου, από την Γερμανική αποθήκη του Cafago και φυσικά είναι από την Xiaomi. Και όλα αυτά με μόλις 27.99€ μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε βιαστείτε και τώρα που πληρώνεστε, να το αποκτήσετε!

 

Το φωτιστικό γραφείου της Xiaomi Mijia είναι κατασκευασμένο από ABS και θα το βρείτε σε λευκό χρώμα. Το ρεύμα είναι 0,08A και έχει ισχύ 8W. Το φωτιστικό έχει 42 μονάδες LED × 0,17W. Διαθέτει τρία επίπεδα φωτεινότητας και έχει θερμοκρασία χρώματος 4000K. Ο CRI (Έγχρωμος δείκτης απόδοσης) είναι στα 80. Η φωτεινότητα του φωτιστικού είναι 500lm. Ο συντελεστής ισχύος είναι 0,4, με θερμοκρασία λειτουργίας είναι -10 – 25 ℃. Το φωτιστικό γραφείου είναι διαστάσεων 40.8 x 14 x 41cm και ζυγίζει περίπου 600g.

Τα χαρακτηριστικά του φωτισμού 4000K, 500lm, 1200lx, φθάνουν στο διεθνές πρότυπο φωτισμού επιπέδου Α. Το φως από το φωτιστικό επεκτείνετε σε μεγάλη περιοχή και κάνει το φως πιο απαλό, φωτεινό και άνετο. Δεν διαθέτει μπλε φως και είναι χωρίς καθόλου ορατές αναλαμπές, κάνοντας το ασφαλές για τα μάτια. Όπως σας έγραψα διαθέτει τρεις λειτουργίες φωτισμού – χαμηλού-μεσαίου-υψηλού φωτισμού. Οι ρυθμιζόμενες γωνίες ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες χρήσης, υποστηρίζουν προσαρμογή 218 μοιρών πάνω και κάτω και επίπεδη περιστροφή 180 μοιρών. Το κουμπί ελέγχου αφής ταιριάζει απόλυτα στις άκρες των δακτύλων, αφήνοντας μία υπέροχη αίσθηση αφής. Η μικρή βάση εξοικονομεί χώρο και τοποθετείται εύκολα στην επιφάνεια εργασίας.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα