Αποκτήστε ψηφιακό ξυπνητήρι ηχείο για το κομοδίνο σας με 16.47€ από το Banggood.

Μοίρασε την γνώση...

Πάντα χρειάζεται ένα ξυπνητήρι. Βέβαια πολλοί χρησιμοποιείτε το κινητό για ξυπνητήρι, αλλά δεν είναι πάντα καλό να το έχετε δίπλα σας. Για τον λόγο αυτό σας έχω δύο πολύ καλά ξυπνητήρια, με ηχείο και συνδέονται μέσω ΒΤ με το κινητό σας. Το ένα είναι το B126 και το άλλο είναι το B118, δύο πολύ ωραία ξυπνητήρια, που θα τα βρείτε με μόλις 16.47€ από το Banggood.

banner

 

B126 bluetooth 5.0 Speaker Alarm Clock Night Light Multiple Play Modes LED Display 360° Surround Stereo Sound 1800mAh Battery Life – Black

Το μοντέλο B126 θα το βρείτε σε Μαύρο, Μπλε, Πορτοκαλί και Λευκό. Η μέγιστη ισχύς του ηχείου του είναι 5W. Το διάφραγμα του ηχείου του είναι 50mm x 1, έχει συχνότητα απόκρισης 150Hz-20KHz, παραμόρφωση 2-10%. Το ηχείο συνδέεται μέσω Bluetooth 5.0 με το κινητό σας, ενώ παραμένει συνδεδεμένο μέχρι και 10 μέτρα μακριά. Το ξυπνητήρι φέρει μπαταρία χωρητικότητας 1800mAh και για να φορτίσει πλήρως θέλει περίπου 4 ώρες.

Διαφήμιση

 

B118 bluetooth 5.0 Speaker Alarm Clock Multiple Play Modes LED Mirror Speaker with FM Function 360° Surround Stereo Sound Real-time Temperature Display 3600mAh Battery Life – Black

 

Αντιστοίχως το B118 θα το βρείτε σε μαύρο και ροζ. Έχει ισχύ 5W. Η συχνότητα ανταπόκρισης του είναι 150Hz-20KHz, με απόκλιση 2-10% και SNR ≥75dB. Η ευαισθησία εισόδου είναι 600mV και το ηχείο του είναι 3W x 1 RMS. Παραμένει συνδεδεμένο μέχρι και 10 μέτρα μακριά. Η μπαταρία που φέρει είναι με χωρητικότητα 3600mAh.

Google news

Και τα δύο ξυπνητήρια είναι στην ίδια τιμή, χάρις στο κουπόνι που θα σας δώσω. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε μέσω κάποιου browser στον λογαριασμό σας στο Banggood και μετά να πατήσετε την αντίστοιχη επιλογή από κάτω. Βάζετε το κουπόνι και το πληρώνετε με Paypal.

Banggood WW Gshopper Many GEOs
Προϊόν Τιμή Κουπόνι Τώρα αγοράζουμε!
B126 bluetooth 5.0 Speaker Alarm Clock Night Light Multiple Play Modes LED Display 360° Surround Stereo Sound 1800mAh Battery Life $19.99 BGCNBSPE26
B118 bluetooth 5.0 Speaker Alarm Clock Multiple Play Modes LED Mirror Speaker with FM Function 360° Surround Stereo Sound Real-time Temperature Display 3600mAh Battery Life $19.99 BGCNBT18P

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram