Έχουμε το πρώτο κινητό της Xiaomi που παίρνει επίσημα πιστοποίηση IP από την εταιρεία! Δείτε ποιο και τι σημαίνει!

Χθες, η Xiaomi επιβεβαίωσε ότι θα λανσάρει τη σειρά Redmi Note 10 στην Ινδία στις 4 Μαρτίου και όχι στις 10 Μαρτίου όπως αναμενόταν. Η εταιρεία έχει πλέον δημιουργήσει μια επίσημη σελίδα teaser στον ιστότοπό της, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει διαφημιστική εκδήλωση, επιδεικνύοντας μερικά από τα σημαντικότερα σημεία πώλησης της συσκευής.

Για αρχή, η σειρά Redmi Note 10 θα διαθέτει ένα chipset Snapdragon. Αυτό είναι αυτονόητο, καθώς η Xiaomi χρησιμοποιούσε πάντα τα SoCs της Qualcomm στα προϊόντα της. Δεν θα το θεωρούσαμε αυτό ως αυτονόητο φυσικά, ότι δηλαδή όλα τα τηλέφωνα της σειράς θα είναι εξοπλισμένα με τον Snapdragon, ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να δούμε ένα chipset MediaTek σε μία ή περισσότερες συσκευές μετά τις επιτυχίες των Redmi Note 8 Pro και Redmi Note 9 .

Έχουμε το πρώτο κινητό της Xiaomi που παίρνει επίσημα πιστοποίηση IP από την εταιρεία! Δείτε ποιο και τι σημαίνει!

Η σειρά Redmi Note 10 προτείνεται να προσφέρει ένα νέο σχέδιο, πιθανότατα με τη μορφή ενός ξεχωριστού σχεδιασμού μονάδας κάμερας. Ωστόσο, οι αποδόσεις του μπροστινού τηλεφώνου δείχνουν μια κεντρική τρύπα. Το τηλέφωνο αναμένεται επίσης να προσφέρει ταχύτερη φόρτιση, άρα κάτι πιο γρήγορο από τη φόρτιση 33 W στα τηλέφωνα Redmi Note τελευταίας γενιάς.

Τονίζεται επίσης το καλύτερο haptics, με τη δημοσκόπηση της Xiaomi που έχει πλέον διαγραφεί στο Twitter να δείχνει έντονα προς μια οθόνη LCD με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz ή 120 Hz, αντί για AMOLED όπως ισχυρίζονται ορισμένοι. Τέλος, η σειρά Redmi Note 10 θα προσφέρει επίσημη βαθμολογία IP για πρώτη φορά. Είναι απλώς IP52 αλλά είναι καλύτερο από το τίποτα.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα