Ενημέρωση έκτακτης ανάγκης των Windows 10 κυκλοφορεί και διορθώνει σφάλματα που προκαλούν BSOD! Πως θα την κατεβάσετε!

Μοίρασε την γνώση...

Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, οι υπολογιστές με Windows 10 έχουν διαταραχθεί σοβαρά (και τα νεύρα μας) από την ενημέρωση κώδικα της Microsoft τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Αυτή τη φορά, η Microsoft έχει αναγνωρίσει τις αναφορές και έχει ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορεί μια «επείγουσα» ενημέρωση για την αντιμετώπιση του σφάλματος.

banner

Οι δύο τελευταίες ενημερώσεις για το λειτουργικό σύστημα προκαλούν προβλήματα για έναν «μικρό αριθμό συσκευών», επιβεβαίωσε η Microsoft. Σε ένα άρθρο υποστήριξης που δημοσιεύτηκε αθόρυβα φυσικά την Πέμπτη, η Microsoft παρατηρεί ότι το Blue Screen of Death (BSoD) – και άλλα σφάλματα Wi-Fi – προκαλούνται από μια ενημέρωση που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο (έλα..δεν σε πιστεύω!).

Η Microsoft κυκλοφορεί τώρα μια ενημερωμένη έκδοση έκτακτης ανάγκης εκτός προγράμματος, που έχει σχεδιαστεί για να διορθώσει ένα ελάττωμα που επηρεάζει αυτούς που χρησιμοποιούν KB4598298 ή KB4601315.

Google news

Η ενημέρωση έκτακτης ανάγκης είναι η “KB5001028” και δεν συνοδεύεται από άλλες αλλαγές. Αυτό το patch κυκλοφορεί μόνο σε χρήστες που επηρεάζονται και αποτελείται από μια επιδιόρθωση που έχει ως στόχο την αντιμετώπιση του σφάλματος Blue Screen of Death «nwifi.sys», το οποίο αντιμετωπίζεται όταν οι χρήστες συνδέονται σε δίκτυα Wi-Fi WPA3.

Redmagic WW Wondershare WW

Η εταιρεία του Redmond σημείωσε ότι η μπλε οθόνη του θανάτου αντιμετωπίζεται επίσης όταν η συσκευή ξυπνά από τον ύπνο ή την αδρανοποίηση.

Πώς να αποκτήσετε τα Windows 10 KB5001028

Για να λάβετε την ενημέρωση έκτακτης ανάγκης, η Microsoft λέει ότι πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί “Έλεγχος για ενημερώσεις” και θα λάβετε την ενημέρωση εάν έχει επηρεαστεί η συσκευή σας.


Ευτυχώς, αυτό το πρόβλημα αφορά αποκλειστικά έναν “μικρό αριθμό συσκευών” και περιβάλλοντα WPA3, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν επηρεάζονται. Εκτός από τους καταναλωτές, οι επηρεαζόμενοι επιχειρηματικοί πελάτες πρέπει επίσης να εγκαταστήσουν την τελευταία ενημερωμένη έκδοση εκτός προγράμματος μέσω του Microsoft Update Catalog ή του Windows Update.

Εκτός από την επείγουσα ενημέρωση, η Microsoft άρχισε επίσης να αναπτύσσει μια νέα διαδικασία ενημέρωσης για να συγχωνεύσει SSU και μηνιαίες αθροιστικές ενημερώσεις σε ένα πακέτο ενός σχεδιασμού.

Αυτή η αλλαγή αναμένεται να βελτιώσει την αξιοπιστία του Windows Update κατά τη διάρκεια του μηνιαίου κύκλου ενημερώσεων.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram