Εργάζεσαι;;; 2 δωρεάν τεστ ανά μήνα θα δικαιούνται οι εργαζόμενοι που δεν είναι σε τηλεργασία…

Μοίρασε την γνώση...

O υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στη Βουλή, είπε ότι ανοίγει ειδική πλατφόρμα για να μπορούν οι ενεργοί εργαζόμενοι να κάνουν δύο τεστ για τον κορονοϊό κάθε μήνα.

banner

Δύο δωρεάν τεστ ανά μήνα θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που δουλεύουν στο χώρο εργασίας τους και όχι με τηλεργασία, όπως είπε στη Βουλή ο Κωστής Χατζηδάκης.

Διαφήμιση

Ο υπουργός Εργασίας τόνισε ότι αυτό θα μπορεί να γίνει μέσω ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας που θα τεθεί σε λειτουργία μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Εκεί οι ενεργοί εργαζόμενοι θα υποβάλλουν αίτημα και θα μπορούν να κάνουν δύο τεστ κορονοϊού κάθε μήνα.

Google news

Η πλατφόρμα θα ανοίξει στην Ψηφιακή Πύλη του Δημοσίου gov.gr (ergasiatesting.gov.gr). Ο περιορισμός που θα υπάρχει είναι ότι οι επιχειρήσεις αυτές θα πρέπει να απασχολούν περισσότερα από 20 άτομα και οι εργοδότες θα μπορούν να δηλώνουν τους εργαζομένους τους και αν οι ίδιοι το θέλουν, θα κάνουν αίτηση για τα δύο αυτά τεστ κάθε μήνα.

Gshopper Many GEOs Cafago WW

Τα τεστ θα είναι δωρεάν και ο εργαζόμενος θα μπορεί να πάρει άδεια 3 ωρών μέσα στο ωράριο εργασίας του.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.gazzetta.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram