Γιατί αφαίρεσε η Apple την οθόνη LG UltraFine 5K από τον ευρωπαϊκό ιστότοπο της!?

Το MacRumors ανέφερε ότι πριν από περισσότερο από ένα μήνα, η οθόνη LG UltraFine 4K 24 ιντσών της LG είχε αφαιρεθεί από τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Apple στην Ευρώπη. Τώρα, η υψηλότερη οθόνη, η LG 5K 27 ιντσών UltraFine έχει επίσης αφαιρεθεί από τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Apple στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες και το Ηνωμένο Βασίλειο!

Οι οθόνες LG 4K και 5K UltraFine εξακολουθούν να είναι επίσημα διαθέσιμες για αγορά στις ΗΠΑ. Η οθόνη LG 5K UltraFine έχει τιμή 1.300$ και προσφέρει μία θύρα Thunderbolt 3 και τρεις θύρες USB-C. Αυτή η οθόνη έχει φωτεινότητα έως 500 nits, ανάλυση 5120 × 2880, γκάμα χρωμάτων πλάτους P3 και παρέχει ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία, κάμερα και μικρόφωνο.

Σύμφωνα με το Bloomberg News, η Apple αναπτύσσει μια νέα εξωτερική οθόνη χαμηλού κόστους. Η νέα οθόνη θα προσφερθεί μαζί με το τρέχον Pro Display XDR που κοστίζει μόλις $4,999 και είναι μία 32-inch Pro XDR οθόνη. Σύμφωνα με το Bloomberg News, η νέα οθόνη της Apple θα είναι φθηνότερη και θα απευθύνεται σε βασικούς καταναλωτές, παρά στην επαγγελματική αγορά στην οποία προορίζεται το Pro Display XDR.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα