H “Εξωστρέφεια” της Intracom… εκσυγχρονίζει το δίκτυο ασύρματης συνδεσιμότητας της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βαρσοβίας

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, σε συνεργασία με την Xentia, Πολωνική εταιρεία παροχής ασύρματων λύσεων και ευρυζωνικών δικτύων για συστήματα επίβλεψης, ενισχύσει περαιτέρω τη συνδεσιμότητα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βαρσοβίας (KSP Warsaw).

Συγκεκριμένα, μέσω του ασύρματου πολυσημειακού (PtMP) ραδιοσυστήματος WiBAS™ OSDR στη ζώνη συχνοτήτων 28 GHz, η Intracom Telecom θα επεκτείνει το υπάρχον κλειστό κύκλωμα ελέγχου της κυκλοφορίας (CCTV) της KSP Warsaw. Επιπλέον, η λύση θα χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη των δικτύων (backhauling) όλων των αστυνομικών σταθμών της πόλης, επιτυγχάνοντας έτσι τη διασύνδεση όλων των αστικών αστυνομικών υπηρεσιών της Βαρσοβίας.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία της Βαρσοβίας, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές δυνατότητες και την εξαιρετική απόδοση του WiBAS™ OSDR της Intracom Telecom, θα ενισχύσει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης CCTV της πόλης με κάμερες υψηλής ευκρίνειας (HD), παρέχοντας άμεσες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με παράνομες ενέργειες (όπως εγκλήματα, αδικήματα και άλλα) που συνέβησαν στις περιοχές κάλυψης.


Πιο συγκεκριμένα, μέσω αυτού του έργου, το υπάρχον δίκτυο WiBAS™, το οποίο βρίσκεται σε λειτουργία από το 2015, θα ενισχυθεί προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος διακοπής της κάμερας CCTV, ενώ ταυτόχρονα το δίκτυο θα επεκταθεί με την προσθήκη νέων καμερών. Παράλληλα, το προηγμένο και πλούσιο σε λειτουργίες σύστημα διαχείρισης δικτύου, uni|MS™, το οποίο είναι ήδη σε λειτουργία, θα αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοσή του υποστηρίζοντας έτσι το σύνολο του δικτύου, προσφέροντας νέες δυνατότητες, όπως τοπολογία δακτυλίου και άλλα.

“Η διαρκής εμπιστοσύνη της KSP Warsaw στην Intracom Telecom για την αναβάθμιση του δικτύου της μας γεμίζει υπερηφάνεια. Η ανανέωση της συνεργασίας μας αποδεικνύει έμπρακτα την ποιότητα της τεχνολογίας της εταιρείας μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η υποστήριξη και οι υπηρεσίες που παρέχει η Xentia στην τοπική αγορά αποτελούν βασικό συστατικό της επιτυχίας μας. Οι μικροκυματικές λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί, όχι μόνον για την αγορά τηλεπικοινωνιών, αλλά και για να ικανοποιούν ακόμα και κρίσιμες εφαρμογές καθώς και ευαίσθητες επικοινωνίες”, επεσήμανε ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom.


Το έργο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2020 και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τον Μάρτιο του 2021.

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα