Η εφαρμογή Google Street View θα υποστηρίζει τη λειτουργία “photo path” για τη διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών!

Σύμφωνα με το XDA, ορισμένοι χρήστες, βρήκανε στον κώδικα της εφαρμογής Google Street View, στην τελευταία του έκδοση, ένα νέο πεδίο στον κώδικα, που ονομάζεται “Photo Path”. Τα σχόλια στον κώδικα, δείχνουν ότι αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να “τραβήξουν μια σειρά φωτογραφιών κατά μήκος του δρόμου ή της διαδρομής της πεζοπορίας” για να δημιουργήσουν μια σύντομη συλλογή φωτογραφιών, ώστε να βοηθήσουν τους άλλους χρήστες να πλοηγηθούν με βάση αυτές τις διαδοχικές φωτογραφίες.

Η εφαρμογή Google Street View θα υποστηρίζει τη λειτουργία "photo path" για τη διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών!

Προηγουμένως, η εφαρμογή Google Street View δοκίμαζε τη λειτουργία “λειτουργία οδήγησης”, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα για να καταγράφουν προβολές στο δρόμο χωρίς την ανάγκη για μία κάμερα 360°, συμβάλλοντας έτσι στην πλατφόρμα Google.

Η εφαρμογή Google Street View θα υποστηρίζει τη λειτουργία "photo path" για τη διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών! Η εφαρμογή Google Street View θα υποστηρίζει τη λειτουργία "photo path" για τη διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών!

Η έκδοση apk του Google Street View που αναλύθηκε από τον χρήστη ήταν 2.0.0.357726500. Στην έκδοση αυτή υπάρχει ένα εικονίδιο για τη λειτουργία διαδρομής φωτογραφιών (Photo Path) και ένα βίντεο επίδειξης στο αρχείο, που λαμβάνεται μόνο εάν αποσυμπιέσετε το apk. Λόγω του προβλήματος της ακρίβειας του GPS σε εσωτερικούς χώρους και σε περίπλοκα περιβάλλοντα, αυτή η λειτουργία μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να πλοηγηθούν πια πιο εύκολα, αναφέροντας μια σειρά εικόνων στο κινητό τηλέφωνο, περπατώντας κατά μήκος της διαδρομής με ακρίβεια, κάτι που είναι πολύ διαισθητικό και βολικό.

Η εφαρμογή Google Street View ενημερώθηκε πρόσφατα, στις 17 Φεβρουαρίου 2021. Μπορεί να συνδεθεί με πανοραμικές κάμερες Theta V και Theta Z1 της Ricoh για να αποτυπώσει προβολές στο δρόμο και να τις δημοσιεύσετε μετά στους Χάρτες Google.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.