Η εφαρμογή “Το τηλέφωνό σας” στα Windows 10 σάς επιτρέπει τώρα να ελέγχετε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας!

Η εφαρμογή Your Phone της Microsoft κυκλοφόρησε εδώ και αρκετό καιρό και ενημερώθηκε πέρυσι με μια σειρά από συναρπαστικές δυνατότητες. Η εφαρμογή “Τηλέφωνο” στα Windows 10, σάς επιτρέπει αυτήν τη στιγμή να συγχρονίζετε τις φωτογραφίες / ειδοποιήσεις και κλήσεις από το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας και να βλέπετε εφαρμογές Android στην επιφάνεια εργασίας.

Η εφαρμογή "Το τηλέφωνό σας" στα Windows 10 σάς επιτρέπει τώρα να ελέγχετε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας!

Η εφαρμογή αποκτά τώρα μια νέα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τις ρυθμίσεις τηλεφώνου Android απευθείας από την επιφάνεια εργασίας.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω GIF, θα μπορείτε σύντομα να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το Bluetooth, να αλλάξετε την ένταση ήχου, να μεταβείτε σε λειτουργία “Μην ενοχλείτε” ή να ελέγξετε τη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής (εάν το περιεχόμενο πολυμέσων αναπαράγεται στο παρασκήνιο).

Η εφαρμογή "Το τηλέφωνό σας" στα Windows 10 σάς επιτρέπει τώρα να ελέγχετε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας!

Φαίνεται επίσης ότι η Microsoft δοκιμάζει αυτά τα οφέλη για όλα τα τηλέφωνα Android, συμπεριλαμβανομένων των Huawei, Xiaomi, Realme, Nokia και άλλων. Η εφαρμογή “Τηλέφωνο” συνοδεύεται επίσης από άλλους δείκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε καταστάσεις όπου δεν γνωρίζετε εάν το τηλέφωνό σας χρησιμοποιεί σύνδεση κινητής τηλεφωνίας ή πόση φόρτιση απομένει σε αυτήν.

Αυτό λειτουργεί μόνο όταν το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο στην επιφάνεια εργασίας μέσω της εφαρμογής συνοδευτικού τηλεφώνου και του Διαδικτύου, οπότε ο υπολογιστής ουσιαστικά λειτουργεί ως ελεγκτής. Αυτή είναι μια πολύ ωραία ιδέα και αναμένουμε να το δούμε σύντομα σε περισσότερους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες.

 

Εφαρμογές Android streaming μέσω της εφαρμογής Your Phone

Εκτός από την υποστήριξη δεικτών, η Microsoft παρουσιάζει επίσης τη δυνατότητα ροής εφαρμογών Android σε περισσότερους χρήστες. Μόλις ενημερωθεί, θα μπορείτε να ανοίξετε πολλές εφαρμογές Android στην επιφάνεια εργασίας σας, αντί για μία μόνο εφαρμογή.

Θα λειτουργήσει μόνο αν έχετε υποστηριζόμενο τηλέφωνο Samsung Galaxy για τώρα, αλλά σύντομα θα μπορούσε να εισαχθεί υποστήριξη για περισσότερα κινητά.

Η Microsoft δοκιμάζει αυτήν τη λειτουργία από τον Σεπτέμβριο του 2020 και τώρα υποστηρίζονται επίσημα πολλές εφαρμογές αν έχετε ενημερώσει την εφαρμογή «Σύνδεση με Windows» σε ορισμένα μοντέλα τηλεφώνων Samsung.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα