Η ενημέρωση Windows 10 KB4601382 (20H2) κυκλοφορεί τώρα με βελτιώσεις! Πως να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε όπως εγώ!

Μοίρασε την γνώση...

Τα Windows 10 KB4601382, που είναι μέρος του κύκλου ενημέρωσης κώδικα του Φεβρουαρίου 2021, κυκλοφορούν τώρα σε υπολογιστές στην έκδοση 20H2 και 2004. Για όσους θέλουν να εφαρμόσουν την ενημέρωση με μη αυτόματο τρόπο, διατίθεται επίσης απευθείας σύνδεσμοι λήψης για προγράμματα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης των Windows 10 KB4601382.

Geekbuying WW

Τα Windows 10 KB4601382 είναι μια προαιρετική ενημέρωση και μπορεί να εγκατασταθεί κάνοντας χειροκίνητα κλικ στο κουμπί «Λήψη και εγκατάσταση» στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Σε αντίθεση με την τελευταία ενημέρωση ασφαλείας που κυκλοφόρησε τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, αυτή έρχεται με μια μεγάλη λίστα επιδιορθώσεων σφαλμάτων για κρίσιμα ζητήματα που αναφέρθηκαν τους τελευταίους μήνες.

Διαφήμιση

Θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε την ενημέρωση κώδικα μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Ενημέρωση και ασφάλεια> Windows Update> Προβολή προαιρετικών ενημερώσεων. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, θα δείτε την ακόλουθη ενημερωμένη έκδοση κώδικα που επισημαίνεται στην ενότητα “Διαθέσιμη προαιρετική ενημέρωση ποιότητας”:

Google news

2021-02 Προεπισκόπηση αθροιστικής ενημέρωσης για Windows 10 Έκδοση 20H2 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB4601382)

Goboo [CPS] Many GEOs Cubot WW

Για λήψη και εγκατάσταση των Windows 10 Build 19042.844 (έκδοση 20H2 / 2004), απλώς ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> Ενημέρωση και ασφάλεια> Έλεγχος για ενημερώσεις.
  • Κάντε κλικ στο Προβολή προαιρετικών ενημερώσεων.
  • Επιλέξτε την ενημέρωση κώδικα που θέλετε να εφαρμόσετε και καταργήστε την επιλογή προγραμμάτων οδήγησης
  • Κάντε κλικ στο «Λήψη και εγκατάσταση».
  • Κάντε κλικ στο «Επανεκκίνηση τώρα».

Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, τα παραπάνω βήματα ενδέχεται να μην λειτουργούν εάν υπάρχει πρόβλημα με την Υπηρεσία Windows Update και η εγκατάσταση θα αποτύχει. Για όσους επηρεάζονται, πρέπει να μεταβείτε στον Κατάλογο του Microsoft Update από τους παρακάτω συνδέσμους, να εισαγάγετε τον αριθμό KB της ενημέρωσης στο πλαίσιο αναζήτησης.


Μόλις τελειώσετε, κατεβάστε το αυτόνομο πακέτο διανομής στη σωστή μορφή και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο .msu για να το εκτελέσετε. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης εάν έχετε πολλές συσκευές και δεν θέλετε να κάνετε λήψη της ενημερωμένης έκδοσης κώδικα για κάθε υπολογιστή.

Σύνδεσμος λήψης του Windows 10 KB4601382

Windows 10 KB4601382 απευθείας σύνδεσμος λήψης: 64-bit και 32-bit (x86).

 

Windows 10 KB4601382 (Build 19042.844) Πλήρες Changelog

Στις σημειώσεις έκδοσης, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι η προαιρετική προεπισκόπηση συνοδεύεται επίσης από βελτιώσεις για το servicing stack, που απλοποιήθηκε στις αρχές του μήνα.

Η ενημέρωση θα βελτιώσει το στοιχείο που έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση του Windows Update και θα διασφαλίσει επίσης ότι η συσκευή σας θα διαθέτει ένα αξιόπιστο servicing stack, έτσι ώστε να μπορεί να λαμβάνει ενημερώσεις κώδικα έκτακτης ανάγκης γρήγορα.

Για όσους εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον Internet Explorer, η Microsoft αναφέρει ότι έχει επιδιορθώσει ένα πρόβλημα όπου υπάρχει διαρροή μνήμης.

Η Microsoft έχει επίσης επιδιορθώσει ένα πρόβλημα που εμποδίζει το άνοιγμα εφαρμογών σε επιτραπέζιους υπολογιστές (Win32) σε όλους τους λογαριασμούς χρηστών. Διορθώθηκε ένα άλλο σφάλμα όπου εμφανίζονται απροσδόκητες οθόνες κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του Windows Out of Box Experience (OOBE).

Τα Windows 10 Build 19042.844 θα διορθώσουν ένα πρόβλημα με την εφαρμογή Ρυθμίσεις όπου εμφανίζονται λανθασμένοι αριθμοί ρυθμού ανανέωσης σε οθόνες με δυνατότητα HDR.

Ομοίως, αυτή η προαιρετική ενημέρωση έχει επιλύσει επίσης ένα ζήτημα που ενδέχεται να εμποδίσει το άνοιγμα ορισμένων εφαρμογών όταν βασίζονται στο OpenGL. Για οθόνες χαμηλού λανθάνοντος χρόνου, η Microsoft αντιμετωπίζει θέματα αναπαραγωγής βίντεο και Desktop Windows Manager (DWM).

Να θυμάστε ότι αυτή είναι μια άλλη προαιρετική αθροιστική ενημέρωση και μπορείτε πάντα να την παραλείψετε για να λάβετε αυτές τις ενημερώσεις στην επόμενη ενημέρωση κώδικα την Τρίτη, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 9 Μαρτίου 2021. Εγώ πάντως όπως βλέπετε την κατέβασα και την εγκατέστησα!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram