Η Huawei επιδιώκει να διεξαγάγει συνομιλίες με τη διοίκηση Biden σχετικά με την απαγόρευση που της έχει επιβληθεί!

Η Huawei ελπίζει προφανώς να πραγματοποιήσει συνομιλίες με την κυβέρνηση Biden για να αντιμετωπίσει την τρέχουσα απαγόρευση εμπορίου που της έχει επιβληθεί. Η εταιρεία επιθυμεί να μιλήσει «χωριστά» από το Πεκίνο σε μια προσπάθεια να επιλύσει την απαγόρευση εξαγωγών των ΗΠΑ που αντιμετωπίζει επί του παρόντος.

Σύμφωνα με μια έκθεση του NikkeiAsia, στις συνομιλίες θα συζητούσε επίσης και για την κράτηση της CFO Meng Wanzhou, του κινεζικού τεχνολογικού γίγαντα. Σύμφωνα με τον Tim Danks, αντιπρόεδρο διαχείρισης κινδύνων και σχέσεις εταίρων της Huawei Technologies USA, «Θέλουμε να έχουμε μια συζήτηση [με την κυβέρνηση των ΗΠΑ] ξεχωριστά από την κινεζική κυβέρνηση. Δεν θέλουμε να παρασυρθούμε σε αυτήν τη συζήτηση. ” Προς το παρόν, η εταιρεία δεν έχει ακόμη μιλήσει με τη νέα διοίκηση Biden, αλλά ελπίζει να πραγματοποιήσει συζητήσεις σύντομα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η κυβέρνηση Τραμπ είχε τοποθετήσει την κινεζική μάρκα σε μια μαύρη λίστα εξαγωγής που ονομάζεται Entity List λόγω ισχυρισμών για κίνδυνο ασφαλείας. Αυτό ουσιαστικά έκοψε την ικανότητά της Huawei να αγοράζει κρίσιμα συστατικά από αμερικανικές εταιρείες. Αλλά τώρα, η εταιρεία ελπίζει για «προσαρμογές και έκδοση προσωρινών γενικών αδειών», η οποία θα επιτρέψει στις εταιρείες με έδρα τις ΗΠΑ να συνεχίσουν να πωλούν στην κινεζική μάρκα.

Ο Tim Danks πρόσθεσε ότι «στο εγγύς μέλλον, η πώληση στις ΗΠΑ δεν αποτελεί προτεραιότητα για την Huawei. Προτεραιότητά μας είναι η αλυσίδα εφοδιασμού. ” Ωστόσο, η υποψήφια για γραμματέα εμπορίου της Μπάιντεν, η Τζίνα Ραϊμόντο είχε δηλώσει προηγουμένως ότι «θα χρησιμοποιούσε το πλήρες κιτ εργαλείων που έχω στη διάθεσή μου για να προστατεύσω την Αμερική και τα δίκτυά μας από κινεζικές παρεμβολές ή από οποιαδήποτε επιρροή στο δίκτυό μας, είτε πρόκειται για Huawei ZTE ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία.” Επομένως, απομένει να δούμε τι στάση θα λάβει η νέα κυβέρνηση, ακόμη και αν διεξαχθούν οι συνομιλίες με την Huawei.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα