Η MediaTek θα κατασκευάσει τα ακουστικά Beats της Apple!

Σύμφωνα με ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα, η MediaTek εισήλθε στην αλυσίδα εφοδιασμού της Apple για τ’ ακουστικά. Δεδομένου ότι η Apple κατέχει τα Beats και τα εργοστάσια ακουστικών της, η εταιρεία επέλεξε την MediaTek για να κατασκευάσει ορισμένα από τα εξαρτήματα των ακουστικών.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η MediaTek εισήλθε στην αλυσίδα εφοδιασμού της Apple, αλλά δεν είναι σαφές ποια εξαρτήματα θα προμηθεύει ο κατασκευαστής της Ταϊβάν.

Οι παρατηρητές της βιομηχανίας πιστεύουν ότι η πρώτη παραγγελία θα αποσταλεί μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου αυτού του έτους. Παρόλο που η Apple διέκοψε την εισαγωγή ακουστικών μέσα στο κουτί λιανικής του iPhone, η εταιρεία επεκτείνει τη γκάμα ακουστικών της μάρκας και της Beats.

Οι εκτιμήσεις είναι ότι η Apple θα αποστείλει περίπου 200 εκατομμύρια iPhone φέτος, τα περισσότερα από αυτά θα χρειαστούν ένα ζευγάρι ακουστικών και εδώ είναι που παίζεται το χαρτοφυλάκιο της Beats.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα