Η Microsoft ανακοίνωσε το Office 2021 για Windows και macOS!

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft ανακοινώνει σήμερα δύο νέες εκδόσεις του Office: μια έκδοση του Office 2021 για καταναλωτές και το Office LTSC για τους εμπορικούς πελάτες της. Το Office 2021 θα είναι διαθέσιμο αργότερα φέτος τόσο για Windows όσο και για macOS και παρόμοια με την προηγούμενη έκδοση του Office 2019, είναι σχεδιασμένο για όσους δεν θέλουν να εγγραφούν στις παραλλαγές Microsoft 365 που υποστηρίζονται από cloud.

Η Microsoft δεν περιγράφει πλήρως όλες τις δυνατότητες και τις αλλαγές που θα περιέχει το νέο Office 2021 ακόμη, αλλά η παραλλαγή του Office LTSC (Long-Term Servicing Channel) θα περιλαμβάνει πράγματα όπως υποστήριξη σκοτεινής λειτουργίας, βελτιώσεις προσβασιμότητας και λειτουργίες όπως Dynamic Arrays και XLOOKUP στο Excel . Το Office 2021 θα περιλαμβάνει παρόμοιες λειτουργίες λογικά.

Διαφήμιση

Μην περιμένετε ούτε σημαντικές αλλαγές στη διεπαφή χρήστη εδώ. Η σκοτεινή λειτουργία είναι η προφανής αλλαγή οπτικά, αλλά η Microsoft θα εξακολουθήσει να επικεντρώνει τις περισσότερες από τις δυνατότητες της διεπαφής και του cloud στις εκδόσεις Microsoft 365 του Office πρώτα.

Google news

Το Office LTSC είναι μια σαφής αναγνώριση από τη Microsoft ότι δεν είναι όλοι οι επιχειρηματικοί πελάτες της έτοιμοι να μετακινηθούν στο cloud. «Είναι απλώς θέμα προσπάθειας να συναντήσουμε τους πελάτες όπου βρίσκονται», εξηγεί ο Jared Spataro, επικεφαλής της Microsoft 365, σε συνέντευξή του. «Σίγουρα έχουμε πολλούς πελάτες που έχουν μετακομίσει στο cloud τους τελευταίους 10 μήνες, αυτό συνέβη πραγματικά μαζικά. Ταυτόχρονα, έχουμε σίγουρα πελάτες που έχουν συγκεκριμένα σενάρια όπου δεν αισθάνονται ότι μπορούν να μετακινηθούν στο cloud. ”

Wondershare WW Banggood WW
Το νέο σκοτεινό περιβάλλον στο Word

Αυτά τα συγκεκριμένα σενάρια περιλαμβάνουν ρυθμιζόμενους κλάδους όπου οι διαδικασίες και οι εφαρμογές δεν μπορούν να αλλάξουν σε μηνιαία βάση ή εγκαταστάσεις παραγωγής που βασίζονται στο Office και θέλουν μια κλειδωμένη χρονική κυκλοφορία. Η Microsoft δεσμεύεται επίσης για μια άλλη διαρκή έκδοση του Office για το μέλλον, αλλά αλλάζει τις τιμές και πώς θα υποστηρίζονται αυτές οι νέες εκδόσεις.

Το Office LTSC θα υποστηρίζεται τώρα μόνο για πέντε χρόνια αντί για τα επτά που συνήθως παρέχει η Microsoft για το Office. Η τιμολόγηση για το Office Professional Plus, το Office Standard και οι μεμονωμένες εφαρμογές αυξάνονται επίσης κατά 10 τοις εκατό για τους εμπορικούς πελάτες, με τις τιμές των καταναλωτών και των μικρών επιχειρήσεων του Office 2021 να παραμένουν οι ίδιες.


Ο συγχρονισμός υποστήριξης του Office LTSC ευθυγραμμίζεται πιο στενά με τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζονται τα Windows και ως αποτέλεσμα η Microsoft ευθυγραμμίζει επίσης τα χρονοδιαγράμματα έκδοσης τόσο για το Office όσο και για τα Windows. Και οι δύο επόμενες εκδόσεις του Office LTSC και των Windows 10 LTSC θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2021. “Θα είναι κοντά χρονικά, αν και δεν έχουμε ακόμη τις λεπτομέρειες για την κυκλοφορία των Windows”, λέει ο Spataro. “Η ιδέα είναι να τους φέρουμε κοντά, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να τις αναπτύξουν και να τις διαχειριστούν με παρόμοιο ρυθμό.”

Η Microsoft σχεδιάζει τώρα να κυκλοφορήσει μια προεπισκόπηση του Office LTSC τον Απρίλιο, με πλήρη κυκλοφορία αργότερα φέτος. Ωστόσο, η παραλλαγή του Office 2021 δεν θα είναι διαθέσιμη σε προεπισκόπηση. Και οι δύο νέες παραλλαγές του Office θα κυκλοφορήσουν επίσης με το OneNote και θα περιλαμβάνουν εκδόσεις 32-bit και 64-bit.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram