Η Microsoft θα μειώσει την υποστήριξη του Office κατά 50%, ενώ αυξάνει την τιμή του κατά 10%!

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft σχεδιάζει να αναβαθμίσει την συνεχή υποστήριξη του Office για επιχειρήσεις το δεύτερο εξάμηνο του έτους, με το να μειώνει την υποστήριξη τους σε πέντε χρόνια όταν την ίδια στιγμή αυξάνει τις τιμές κατά 10%!

Οι πολλαπλές επεμβάσεις της εταιρείας με την παραδοσιακή μορφή αδειοδότησης – που ονομάζεται “διαρκής” επειδή η άδεια παρέχει δικαιώματα εκτέλεσης του λογισμικού όσο θέλει κάποιος – είναι περισσότερες αποδείξεις, εάν χρειαστεί, ότι η Microsoft είναι πρόθυμη να σπρώξει, να τραβήξει και να προωθήσει εμπορικά πελάτες σε συνδρομές.

Διαφήμιση

Η Microsoft επανέλαβε, φαινομενικά για ένατη φορά, ότι ξοδεύει σχεδόν όλους τους πόρους που σχετίζονται με το Office στο Office 365 και Microsoft 365 που βασίζεται στη συνδρομή, και υπονοούσε ότι οτιδήποτε άλλο εκτός από μια συνδρομή θα ήταν δεύτερης και κατώτερης ποιότητας.

Google news

Τι αλλάζει;

Οι επερχόμενες αλλαγές στο Office είναι από τις πιο σαρωτικές από τότε που η Microsoft αναθεώρησε το ημερολόγιο ανάπτυξης και κυκλοφορίας της σουίτας με την έναρξη των Windows 10.

Blackshark WW ChicMe WW

Δύο εκδόσεις: Αντί για μια ενιαία πινακίδα για όλες τις διαρκείς εκδόσεις του Office, όπως στο παρελθόν, θα υπάρχουν πλέον δύο. Το επόμενο Office για καταναλωτές και μικρές επιχειρήσεις θα φέρει την ονομασία Office 2021, σύμφωνα με τον Jared Spataro, το στέλεχος που ηγείται του ομίλου Microsoft 365. Ωστόσο, το SKU (μονάδα διατήρησης αποθεμάτων) που έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις και άλλους μεγάλους οργανισμούς θα είναι συνδεδεμένο με το Office LTSC, το επίθημα τεσσάρων γραμμάτων που αναφέρεται στο μακροπρόθεσμο κανάλι υποστήριξης, έναν όρο που δανείζεται από τα Windows.

Υποστήριξη: Το νέο τυπικό εύρος υποστήριξης για το Office – τόσο το 2021 όσο και το LTSC – θα είναι πέντε χρόνια, όχι τα 10 που η σουίτα είχε μέχρι στιγμής. (Η πιο πρόσφατη έκδοση με μια δεκαετία υποστήριξης είναι το Office 2016.) Αυτό δεν ταιριάζει καν με τα επτά χρόνια που δόθηκαν στο Office 2019, του οποίου λήγει η υποστήριξη τον Οκτώβριο του 2025. Τα μόνα SKU που παρείχαν προηγουμένως πέντε χρόνια υποστήριξης ήταν αυτά για το Mac, που πάντοτε είχαν λιγότερα από τις εκδόσεις των Windows.


Παρόλο που ο Spataro δεν αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Office LTSC ή το Office 2021 – το πρώτο θα κυκλοφορήσει στο “δεύτερο μισό του έτους”, είπε, ενώ το δεύτερο θα κάνει το ντεμπούτο του “αργότερα φέτος” – η ετικέτα του 2021 υποδηλώνει ότι τουλάχιστον η έκδοση καταναλωτών / SMB θα εμφανιστεί το αργότερο το καλοκαίρι. (Η αριθμητική ονομασία του Microsoft Office έχει χρησιμοποιήσει το τρέχον έτος μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του Ιουλίου · ημερομηνίες κυκλοφορίας είναι μεταγενέστερες από εκείνες που έφεραν την ονομασία του επόμενου έτους.)

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram