Η νέα φήμη από την Nintendo ρίχνει φως για το “Super Nintendo Switch”!

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια νέα φήμη ρίχνει φως στο Super Nintendo Switch ή, όπως λέγεται μερικές φορές, το Nintendo Switch Pro. Ενώ υπήρχαν φήμες και διαρροές που δείχνουν την ύπαρξη ενός νέου και ισχυρότερου Nintendo Switch για πάνω από ένα χρόνο, μέχρι στιγμής, αυτές οι φήμες και διαρροές δεν έχουν υλοποιηθεί. Δυστυχώς, αυτό δεν έχει αλλάξει, αλλά μια νέα φήμη έχει εμφανιστεί με πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το φημολογούμενο κομμάτι υλικού.

Η νεότερη φήμη έρχεται στο δρόμο μερικών “επαληθευμένων εμπιστευτικών πληροφοριών” στο Reset Era, που ισχυρίζονται ότι το νέο Nintendo Switch είναι βασικά ένα PS4 με DLSS και μια καλύτερη CPU. Με άλλα λόγια, δεν θα πάρει τα παιχνίδια Nintendo σε επίπεδα PS5 και Xbox Series X, αλλά θα βρίσκεται κάπου μεταξύ αυτής της νέας γενιάς gaming και της τελευταίας γενιάς gaming.


Εάν αυτό ακούγεται σαν μια μεγάλη αναβάθμιση, είναι, και αυτό εν μέρει επειδή αυτό το νέο μοντέλο είναι κάτι περισσότερο από μια αναθεώρηση επιπέδου Nintendo Switch Lite και μοιάζει περισσότερο με το Wii U στο Wii, ή τουλάχιστον αυτό είναι ο ισχυρισμός. Και όπως θα περίμενε κανείς, αυτό θα ενισχυθεί με ένα νέο τέχνασμα, αν και η φήμη δεν λέει τι ακριβώς.

Πέρα από αυτό, δεν αποκαλύπτεται μεγάλο ενδιαφέρον ή συνέπεια για το σύστημα, εκτός από το ότι στοχεύει ανάλυση 4K, αν και αυτό πιθανότατα θα ισχύει μόνο όταν είναι συνδεδεμένο. Οι διαρροές αναφέρουν επίσης ένα παράθυρο κυκλοφορίας του 2022 και ότι το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 μπορεί να κυκλοφορήσει παράλληλα.


Φυσικά, και όπως πάντα, πάρτε όλες αυτές τις πληροφορίες με αρκετό σκεπτικισμό. Όχι μόνο δεν υπάρχει τίποτα εδώ επίσημο, αλλά ακόμα κι αν είναι κατά 100% ακριβές, μπορεί επίσης να αλλάξει.

Όπως θα περίμενε κανείς, η Nintendo δεν έχει σχολιάσει κανένα από αυτά, και δεν πρόκειται. Δεν έχει σχολιάσει την φήμη του Nintendo Switch Pro ή Super Nintendo Switch, και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, αλλά αν συμβεί αυτό, να είσαστε σίγουροι ότι θα ενημερώσουμε την ιστορία με ό, τι μάθουμε.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com