Η πλατφόρμα παιχνιδιών για παιδιά Roblox, αξίας 29,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ξαναρχίζει το πρόγραμμα καταχώρησης!

Αναφέρθηκε ότι ένα έγγραφο από τη ρυθμιστική αρχή, που εκδόθηκε τη Δευτέρα, έδειξε ότι το Roblox, μια πλατφόρμα βιντεοπαιχνιδιών, θα επανεκκινήσει το σχέδιο εισαγωγής του στο χρηματιστήριο και εξέφρασε την προσδοκία του ότι η μετοχή του θα ξεκινήσει διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στις 10 Μαρτίου.

Το Reuters ανέφερε τον Ιανουάριο ότι η εταιρεία είχε αναβάλει το σχέδιό της να δημοσιοποιηθεί, λόγω μιας εξέτασης από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) σχετικά με τη μέθοδο αναγνώρισης των οικονομικών εσόδων.

Για τις εταιρείες φέτος, που θέλουν να δημοσιοποιηθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες, η καθυστέρηση είναι μια οπισθοδρόμηση. Πέρυσι, το Roblox ανέβαλε την εισαγωγή του έως το 2021, με την εταιρεία να συνεργάζεται με συμβούλους για τη βελτίωση της διαδικασίας εισαγωγής προς όφελος των εργαζομένων και των επενδυτών.

Η εταιρεία άλλαξε τελικά τη στρατηγική της, λέγοντας ότι θα επιδίωκε να δημοσιοποιήσει μια απευθείας καταχώριση παρά μια αρχική δημόσια προσφορά (IPO).

Το Roblox είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους παιχνιδιών για παιδιά στον κόσμο, προσφέροντας μεγάλο αριθμό παιχνιδιών σε κινητές συσκευές και κονσόλες παιχνιδιών. Σε ένα γύρο χρηματοδότησης τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, το Roblox εκτιμήθηκε στα 29,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, τα βιντεοπαιχνίδια της εταιρείας έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα.

Το Roblox θα εισάγει τις κοινές μετοχές του κατηγορίας Α, στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με το σύμβολο “RBLX”.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα