Η πρωταγωνίστρια του “The Queen’s Gambit” μας λέει ότι θα ήθελε να κάνει και μία δεύτερη σεζόν!

Μοίρασε την γνώση...

«Είναι τόσο σουρεαλιστικό, αλλά ταυτόχρονα και υπέροχο που οι θεατές θέλουν μια δεύτερη σεζόν, γιατί στην πραγματικότητα εμείς δεν το σκεφτήκαμε ποτέ, δεν υπήρχε καμία επίσημη συζήτηση για αυτό», δήλωσε η Taylor-Joy σε συνέντευξή της.

banner

Ωστόσο όπως εξήγησε η ίδια, «ποτέ μην λες ποτέ», ενώ στην ερώτηση για το πως φαντάζεται την συνέχεια της σειράς, η Anya Taylor-Joy είπε ότι τώρα που η Harmon Beth έχει βρει μια πορεία στην ζωή της και κατάφερε να κρατηθεί μακριά από τις εξαρτήσεις της, θα ήθελε να την δει να γίνεται μητέρα.

Διαφήμιση

Όσον αφορά στο πώς το Queen’s Gambit κατάφερε να καθηλώσει τόσο ευρύ κοινό, η Taylor-Joy υποστήριξε ότι: «Υπάρχει κάτι που μαγικό σε έναν χαρακτήρα του οποίου ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι ο ίδιος. Νομίζω ότι όλοι μας τώρα που είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι μας, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον εαυτό μας. Όταν είσαι κλεισμένος στο σπίτι, δεν υπάρχει χώρος για να ξεφύγεις από τον εαυτό σου. Την ίδια ώρα, η σειρά έχει επίσης ένα υπέροχο μήνυμα: Ακόμα και αν είστε υπέροχοι, χρειάζεστε βοήθεια».

Google news

Η σειρά παίζεται με μεγάλη επιτυχία στο Netflix. Τις πρώτες 28 μέρες προβολής της σειράς, ήδη 62 εκατομμύρια θεατές την επέλεξαν, καθιστώντας το «The Queen’s Gambit» την μεγαλύτερη επιτυχία της πλατφόρμας στην κατηγορία μίνι σειρές.

Tomtop WW Gshopper Many GEOs

https://www.youtube.com/watch?v=CDrieqwSdgI

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

 

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram