Η σειρά Redmi K40 θα έχει τη μικρότερη τρύπα στον κόσμο, μας λέει ο Lu Weibing!

Τα Redmi K40 και Redmi K40 Pro είναι εξαιρετικά αναμενόμενα smartphone. Οι δύο συσκευές αναμένεται να κυκλοφορήσουν αυτόν τον μήνα και πριν από την άφιξή τους, ο Γενικός Διευθυντής της Redmi, Lu Weibing, κυκλοφόρησε πληροφορίες σχετικά με αυτές.

Σήμερα, το ανώτερο στέλεχος της Redmi αποκάλυψε ότι το Redmi K40 θα έχει μια κεντρική τρύπα για την μπροστινή κάμερα. Αυτό είναι μια αλλαγή από του Redmi K30 σε σχήμα χάπι και την αναδυόμενη κάμερα selfie των Redmi K30 Pro και Redmi K30 Ultra.

Η σειρά Redmi K40 θα έχει τη μικρότερη τρύπα στον κόσμο, μας λέει ο Lu Weibing!

Ο κ. Weibing είπε ότι η απόφαση μετάβασης σε κεντρική τρύπα είναι έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η υψηλότερη δυνατή αναλογία οθόνης προς σώμα. Ωστόσο, η Redmi δεν υιοθετεί μόνο μια κεντρική τρύπα διάτρησης, αλλά λένε ότι θα είναι η μικρότερη στον κόσμο.

Προς το παρόν, το τηλέφωνο με τη μικρότερη διάτρηση οπών είναι το Vivo S5 του οποίου η τρύπα διάτρησης μετρά 2,98 χιλιοστά. Αυτό σημαίνει ότι το Redmi K40 πρέπει να έχει μια τρύπα διάτρησης μικρότερη από 2,98 mm σε μέγεθος.

Η σειρά Redmi K40 αναμένεται να έχει τουλάχιστον ένα μοντέλο με επεξεργαστή Snapdragon 888. Έχει επίσης αναφερθεί ότι τ’ άλλα μοντέλα θα έχουν άλλους επεξεργαστές. Τα τηλέφωνα αναμένεται επίσης να έχουν οθόνες OLED, υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης και γρήγορη φόρτιση.

Υπάρχουν εικασίες ότι η Redmi ενδέχεται να μην περιλαμβάνει φορτιστή στο κουτί και να ακολουθήσει τη διαδρομή της Xiaomi, παρέχοντας όμως την επιλογή σε όσους θέλουν έναν φορτιστή να πάρουν έναν.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα