Η Sony κλείνει το τμήμα ανάπτυξης του Japan Studio…

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του VGC το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού της Sony Interactive Entertainment Japan Studio αναμένεται να εγκαταλείψει την εταιρεία, καθώς θα συμβόλαιά τους δεν ανανεώθηκαν ενόψη του νέου οικονομικού έτους του ξεκινάει την 1η Απριλίου. Το προσωπικό του τμήματος localization, το προσωπικό γενικών εταιρικών καθηκόντων καθώς και η ASOBI Team, που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη της σειράς Astro Bot λέγεται ότι θα παραμείνουν στις θέσεις τους.

Μάλιστα ένα μέρος των υπαλλήλων της Sony Interactive Entertainment Japan Studio θα ενσωματωθεί στην ASOBI Team. Ακόμα, μία από τις πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα αναφερει ότι το External Development Department, υπεύθυνο για συνεργασίες όπως η κυκλοφορία του Demon’s Souls remake, θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του. Άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι η Sony Interactive Entertainment Japan Studio δεν ήταν κερδοφόρα τα τελευταία χρόνια.


Ήθελε να δημιουργεί παιχνίδι που πάνω απ’ όλα θα είχαν απήχηση στο κοινό της Ιαπωνίας βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον υπόλοιπο κόσμο, κάτι που ήταν αντίθετο με τις επιδιώξεις της Sony. Υπάρχει η βεβαιότητα πως το μέλλον της Sony Interactive Entertainment Japan Studio καθορίστηκε όταν ο Nicolas Doucet, director των Astro’s Playroom και Astro Bot Rescue Mission προβιβάστηκε σε studio director, μετά τη φυγή του επί πολλά χρόνια προέδρου Allan Becker. Τέλος, υπάρχει και η άποψη που λέει ότι η Sony Interactive Entertainment είναι σε διαδικασία μεταφοράς των κεντρικών της γραφείων από την Ιαπωνία στην Αμερική.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com