Η τελευταία ενημέρωση του firmware V1.0.2.54 στο Mi Band 5 φέρνει watchfaces από το παιχνίδι Call of Duty και το NFC!

Μοίρασε την γνώση...

Η πλούσια βιβλιοθήκη των watchfaces είναι το πιο δημοφιλές μέρος του Mi Band 5. Ο χώρος αποθήκευσης του ρολογιού έχει αποθηκεύσει πολλά θέματα για κάθε είδος χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων κλήσεων. Με αφορμή τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά, η Xiaomi παρουσίασε δύο νέες κλήσεις στο Mi Band 5.

banner

Τώρα, στην τελευταία ενημέρωση V1.0.2.54, η Xiaomi έφερε νέα εμφάνιση στο Mi Band 5. Τα πρόσθετα πρόσωπα watchfaces προέρχονται από το δημοφιλές παιχνίδι Call of Duty Mobile. Τα φρέσκα θέματα έχουν πρόσωπα όλων των διάσημων χαρακτήρων του παιχνιδιού CoD.

Μαζί με αυτό, ορισμένοι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν εντοπίσει την επιλογή “Κάρτες” στην παγκόσμια έκδοση του Mi Smart Band 5. Η παγκόσμια έκδοση δεν υποστηρίζει τη λειτουργία NFC, επομένως είναι άχρηστη προς το παρόν. Το μενού Cards είναι κενό αυτήν τη στιγμή, αλλά υποθέτω, θα μπορούσε να είναι η προετοιμασία για την έναρξη της έκδοσης NFC στην αγορά του εξωτερικού. Πέρυσι, η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mi Band 4 NFC στη Ρωσία και σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες. Υπάρχει πιθανότητα, να δούμε το μοντέλο Mi Band 5 NFC εκτός Κίνας τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες.

Google news

Η τελευταία ενημέρωση του firmware V1.0.2.54 στο Mi Band 5 φέρνει watchfaces από το παιχνίδι Call of Duty και το NFC!

Μιλώντας για τα watchfaces του Call of Duty Mobile, μπορείτε να τα συγχρονίσετε από την επιλογή Store στην εφαρμογή Mi Fit. Στα νέα καντράν, θα βρείτε χαρακτήρες των Captain John Price, Urban-Tracker, Phantom, John “Soap” MacTavish, Outrider, Commander David Mason και Ghost – Simon Riley. Για να εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση στο Mi band 5, πρώτα, ενημερώστε το Mi Fit στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής 4.9.0. Αργότερα, το Mi band 5 σας θα κατεβάσει και θα εγκαταστήσει αυτόματα μια νέα ενημέρωση.

Govee Many GEOs ZTE Many GEOs

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Μία άποψη για το “Η τελευταία ενημέρωση του firmware V1.0.2.54 στο Mi Band 5 φέρνει watchfaces από το παιχνίδι Call of Duty και το NFC!”

  1. Nikos

    Καλησπερα,εχω το mi band 5 Global με firmware v1.0.2.54 και εκδοση του MiFit 4.9.0( Ολα κατεβασμενα απο το PlayStore) ερωτηση, πως μπορω να περασω την ελληνικη φωνή καθοδήγησης στο Google maps Ευχαριστω

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram