Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα πότε να περιμένουμε την διεθνή έκδοση του MIUI 12.5 αλλά και σε ποιες συσκευές! Εσύ έχεις κάποια από τις συσκευές!?

Μοίρασε την γνώση...

Το πιο πρόσφατο MIUI 12.5 της Xiaomi, φέρνει το νέο MIUI+, που βελτιώνει τις πολλαπλές εργασίες μεταξύ του Xiaomi smartphone και των υπολογιστών που λειτουργούν με λειτουργικό σύστημα Windows. Φέρνει επίσης νέα Super Wallpapers που μπορούν να αλλάξουν και να ταιριάζουν με την ώρα της ημέρας.

Μετά την αποκάλυψη του MIUI 12.5 που βασίζεται στο Android 11 τον Δεκέμβριο του 2020, η Xiaomi ανακοίνωσε το παγκόσμιο χρονοδιάγραμμα διάθεσης. Κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας εκδήλωσης παρουσίασης του Xiaomi Mi 11 τη Δευτέρα, ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας αποκάλυψε ότι το προσαρμοσμένο ROM του θα φτάσει στην πρώτη παρτίδα τηλεφώνων το δεύτερο τρίμηνο του 2021 (Απρίλιος έως Ιούνιος). Η δεύτερη παρτίδα των τηλεφώνων που θα λάβει το MIUI 12.5 θα είναι στα τέλη του 2ου τριμήνου του 2021. Η Xiaomi προσθέτει ότι αν και το MIUI 12.5 είναι μια ενδιάμεση αναβάθμιση του MIUI 12 προηγούμενης γενιάς, μοιάζει σχεδόν με ένα πλήρες UI. Το MIUI 12.5 χρησιμοποιεί 20% λιγότερη μνήμη και 17% λιγότερη μπαταρία σε σύγκριση με την προσαρμοσμένη ROM προηγούμενης γενιάς.

Η πρώτη παρτίδα τηλεφώνων που θα λάβουν το MIUI 12.5 στο Q2 2021, είναι τα Xiaomi Mi 11, Mi 10T, Mi 10T Pro, Mi 10 και Mi 10 Pro. Στη συνέχεια, στο τέλος του Q2 2021, Mi 10 Lite 5G, Mi 10T Lite, Mi Note 10 Pro, Mi Note 10, Mi Note 10 Lite, Redmi Note 9T, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9S, Redmi Note 9, Redmi Note 8 Pro και Redmi 9 θα αρχίσουν να λαμβάνουν το MIUI 12.5. Δεδομένου ότι είναι παγκόσμια διάθεση, οι χρήστες smartphone Xiaomi αναμένεται επίσης να λάβουν την ενημέρωση του συστήματος περίπου την ίδια ώρα. Οι ακριβείς λεπτομέρειες του χάρτη πορείας δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα πότε να περιμένουμε την διεθνή έκδοση του MIUI 12.5 αλλά και σε ποιες συσκευές! Εσύ έχεις κάποια από τις συσκευές!?

Το MIUI 12.5 έρχεται με βελτιωμένη αισθητική και οπτικό σχεδιασμό που λέγεται ότι είναι πιο αποτελεσματικός από τις προηγούμενες εκδόσεις. Φέρει το «Super Wallpaper» που καταναλώνει 40% λιγότερη μπαταρία και μπορεί επίσης να αλλάξει ώστε να ταιριάζει με την ώρα της ημέρας. Μία από τις πιο αξιοσημείωτες δυνατότητες που παρέχονται με το MIUI 12.5 είναι το MIUI+ που είναι παρόμοιο με το συνοδευτικό της εφαρμογής «Το τηλέφωνό σας» της Microsoft που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν τα smartphone τους με τον υπολογιστή με Windows 10. Ομοίως, το MIUI+ θα επιτρέψει στους χρήστες της Xiaomi να ενσωματώσουν το τηλέφωνό τους με έναν υπολογιστή που λειτουργεί με Windows για απρόσκοπτη πρόσβαση στις ειδοποιήσεις, τα μηνύματα κειμένου και τις φωτογραφίες απευθείας στην οθόνη του υπολογιστή.

Η νέα έκδοση MIUI φέρνει περαιτέρω νέους ήχους ειδοποίησης από ζώα που εκτείνονται σε τέσσερις μεγάλους οικοτόπους – το τροπικό δάσος της Νότιας Αμερικής, την Αυστραλία, τα λιβάδια της Ανατολικής Αφρικής και τον Αρκτικό Κύκλο. Εκτός από τις νέες ειδοποιήσεις ήχου, το MIUI 12.5 προσφέρει επίσης βελτιωμένη απτική ανατροφοδότηση.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com