Η Xiaomi μας λέει ότι δεν έχει εγκρίνει ακόμα κάποιο Project με αυτοκινήτο….! Τι κρύβεται όμως στο μήνυμα αυτό!

Κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες στα διάφορα διαδικτυακά πηγαδάκια, ότι η Xiaomi προφανώς εργάζεται για την κατασκευή του δικού της αυτοκινήτου, ακολουθώντας ίσως το σκεπτικό της Apple!? Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό το έργο θα ηγηθεί από τον Lei Jun της εταιρείας. Ωστόσο, η εταιρεία απάντησε επίσημα σε αυτές τις φήμες και επιβεβαίωσε ότι επί του παρόντος δεν υπάρχουν έργα που έχουν εγκριθεί.

Εδώ βέβαια να επισημάνουμε ότι στο παρελθόν η xiaomi έχει επενδύσει επίσημα σε αυτοκινητοβιομηχανία, οπότε δεν ξέρω πόσο μη ρεαλιστικό είναι αυτό το σενάριο. Ίσως για τώρα….!

Σύμφωνα με μια έκθεση του TechSina, ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας αντιμετώπισε πρόσφατα τις πρόσφατες φήμες. Σε μια δήλωση με τίτλο «Διευκρίνιση των εκθέσεων σχετικά με την είσοδο στη βιομηχανία ηλεκτρικών οχημάτων», η μάρκα δήλωσε ότι θα πρέπει να «περιμένουμε και να δούμε» και δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμη από το Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ. Η εταιρεία πρόσθεσε επίσης ότι είχε παρατηρήσει αρκετές αναφορές των μέσων ενημέρωσης ότι σχεδιάζει να εισέλθει στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων, αλλά δεν έχει ακόμη εκπονήσει επίσημα ένα έργο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Xiaomi φημολογείται ότι σχεδιάζει να κατασκευάσει το δικό της αυτοκίνητο στις αρχές του μήνα. Αυτές οι φήμες είχαν αρχικά εμφανιστεί το 2014 και πρόσφατα άρχισαν να εμφανίζονται και πάλι. Συγκεκριμένα, η απάντηση της εταιρείας επί του θέματος δεν αρνείται ρητά ότι μπορεί να δουλεύει σε ένα αυτοκίνητο, μόνο ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καθιερωμένο έργο. Με άλλα λόγια, η εταιρεία μπορεί να βρίσκεται στα πρώτα στάδια ανάπτυξης ή προγραμματισμού αυτή τη στιγμή.

Τα τελευταία χρόνια, διάφορες εταιρείες τεχνολογίας έχουν δείξει αυξανόμενο ενδιαφέρον για την αυτοκινητοβιομηχανία, ιδίως την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων. Αυτό περιλαμβάνει κινεζικές μάρκες όπως Baidu, Ali, ακόμη και μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες όπως την Apple. Δυστυχώς, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε με βεβαιότητα, οπότε μείνετε συντονισμένοι καθώς θα παρέχουμε περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με το θέμα όταν θα υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα