Η Xiaomi μόλις επιβεβαίωσε ότι το Redmi Note 10 θα το δούμε τελικά στις 4 Μαρτίου, μία εβδομάδα νωρίτερα απ’ ότι ξέραμε!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi μπορεί να κυκλοφόρησε πρόσφατα το Mi 11 παγκοσμίως, αλλά η εταιρεία προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη κυκλοφορία smartphone. Στη συνέχεια για την Xiaomi, έχει η σειρά Redmi Note 10, για την οποία έχουμε μιλήσει πολύ τους τελευταίους μήνες. Πολλές συσκευές της σειράς Redmi Note 10 έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, από το Redmi Note 10 (4G) έως και το Redmi Note 10 Pro 5G, για να αναφέρουμε μόνο μερικές.

Η εταιρεία ανέφερε πριν από μια εβδομάδα ότι η σειρά Redmi Note 10 θα έφτανε τον Μάρτιο, αλλά δεν ανέφερε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Την Κυριακή, μια φωτογραφία που φέρεται από την Amazon India εμφανίστηκε, δείχνοντας ότι τέσσερις συσκευές Redmi Note 10 ήταν έτοιμες για κυκλοφορία στις 10 Μαρτίου, αλλά φαίνεται ότι δεν θα ισχύει. Αντ’ αυτού, η Xiaomi επιβεβαίωσε ότι η σειρά Redmi Note 10 θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στις 4 Μαρτίου, σχεδόν μια εβδομάδα νωρίτερα από την προτεινόμενη διαρροή της Κυριακής.


Η Xiaomi μόλις επιβεβαίωσε ότι το Redmi Note 10 θα το δούμε τελικά στις 4 Μαρτίου, μία εβδομάδα νωρίτερα απ' ότι ξέραμε!

Κατά τη γνώμη μας, ο όρος «παγκόσμιο ντεμπούτο» είναι εσφαλμένος. Παρόλο που μπορεί να είναι αλήθεια ότι η 4η Μαρτίου θα είναι η πρώτη φορά που η Xiaomi θα παρουσιάσει τη σειρά Redmi Note 10, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η εταιρεία σκοπεύει να λανσάρει τα smartphones παγκοσμίως εκείνη την ημέρα. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για την κυκλοφορία της σειράς Redmi Note 10 στον παγκόσμιο λογαριασμό Twitter της Xiaomi, για παράδειγμα, που υποδηλώνει ότι τα smartphone θα φτάσουν στην Ινδία μόνο στις 4 Μαρτίου.

Κατά συνέπεια, η Xiaomi πιθανότατα θα προγραμματίσει μια άλλη ζωντανή ροή για μια πραγματικά παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Redmi Note 10. Το σημερινό τρέιλερ από την Redmi India υπονοεί ότι η Xiaomi θα επικεντρωθεί πολύ στις κάμερες κατά τη διάρκεια της εκτόξευσης της σειράς Redmi Note 10. Προφανώς, τουλάχιστον ένα smartphone Redmi Note 10 θα έχει κάμερα 108 MP, η οποία θα ήταν η πρώτη τέτοια κάμερα για τη σειρά Redmi Note.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com