Και η Meizu αφαιρεί τον φορτιστή από τη σειρά Meizu 18 για….περιβαλλοντικούς λόγους αναφέρει!

Μοίρασε την γνώση...

Η Meizu Technology ανακοίνωσε μέσω των κοινωνικών μέσων ότι η σειρά Meizu 18 θα ακυρώσει την παράδοση του φορτιστή, λέγοντας ότι «ένας ακόμη περιττός φορτιστής θα αυξήσει την πίεση στην προστασία του περιβάλλοντος. Η σειρά Meizu 18 θα ακυρώσει την παράδοση. Ο φορτιστής μειώνει την επιβάρυνση για το περιβάλλον. ”

Και η Meizu αφαιρεί τον φορτιστή από τη σειρά Meizu 18 για....περιβαλλοντικούς λόγους αναφέρει!

Σήμερα, το θέμα “Η σειρά Meizu 18 ακύρωσε τον συμπεριλαμβανόμενο φορτιστή” εμφανίστηκε σαν καυτή αναζήτηση στο Weibo, προκαλώντας έντονες συζητήσεις μεταξύ των χρηστών.

Η Meizu θα πραγματοποιήσει το συνέδριο Flyme 9 στις 2 Μαρτίου. Τα συνέδρια διπλής ναυαρχίδας Meizu 18 series 5G θα πραγματοποιηθούν στις 3 Μαρτίου.

Και η Meizu αφαιρεί τον φορτιστή από τη σειρά Meizu 18 για....περιβαλλοντικούς λόγους αναφέρει!

Η επίσημη αφίσα Meizu δείχνει ότι η σειρά Meizu 18 θα υποστηρίζει πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης QC και USB-PD, συμβατά με mainstream φορτιστές. Προηγουμένως, τα δύο μοντέλα της σειράς Meizu 18 έχουν περάσει την εθνική πιστοποίηση ποιότητας 3C, δείχνοντας ότι δεν υπάρχει τυπικός φορτιστής.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com