Και η Meizu αφαιρεί τον φορτιστή από τη σειρά Meizu 18 για….περιβαλλοντικούς λόγους αναφέρει!

Η Meizu Technology ανακοίνωσε μέσω των κοινωνικών μέσων ότι η σειρά Meizu 18 θα ακυρώσει την παράδοση του φορτιστή, λέγοντας ότι «ένας ακόμη περιττός φορτιστής θα αυξήσει την πίεση στην προστασία του περιβάλλοντος. Η σειρά Meizu 18 θα ακυρώσει την παράδοση. Ο φορτιστής μειώνει την επιβάρυνση για το περιβάλλον. ”

Και η Meizu αφαιρεί τον φορτιστή από τη σειρά Meizu 18 για....περιβαλλοντικούς λόγους αναφέρει!

Σήμερα, το θέμα “Η σειρά Meizu 18 ακύρωσε τον συμπεριλαμβανόμενο φορτιστή” εμφανίστηκε σαν καυτή αναζήτηση στο Weibo, προκαλώντας έντονες συζητήσεις μεταξύ των χρηστών.

Η Meizu θα πραγματοποιήσει το συνέδριο Flyme 9 στις 2 Μαρτίου. Τα συνέδρια διπλής ναυαρχίδας Meizu 18 series 5G θα πραγματοποιηθούν στις 3 Μαρτίου.

Και η Meizu αφαιρεί τον φορτιστή από τη σειρά Meizu 18 για....περιβαλλοντικούς λόγους αναφέρει!

Η επίσημη αφίσα Meizu δείχνει ότι η σειρά Meizu 18 θα υποστηρίζει πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης QC και USB-PD, συμβατά με mainstream φορτιστές. Προηγουμένως, τα δύο μοντέλα της σειράς Meizu 18 έχουν περάσει την εθνική πιστοποίηση ποιότητας 3C, δείχνοντας ότι δεν υπάρχει τυπικός φορτιστής.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα