Καταρρέει το χρηματιστήριο… Αλλά Coca Cola, Μυτιληναίος, ΤΕΝΕΡΓ και ΔΕΗ δίνουν ανάσες!!!

Η βουτιά συνεχίζεται στα ελληνικά ομόλογα, με το 5ετές να υποχωρεί 85%, στο 0,004%, όταν το αντίστοιχο ιταλικό, διαμορφώνεται σε 0,013%.

Το ελληνικό 10ετές διαπραγματεύεται και πάλι πτωτικά στο 0,63% και το ιταλικό σε 0,58%. Την ίδια ώρα στο Χ.Α. ο Μυτιληναίος ανακοινώνει ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα, με τα καθαρά κέρδη να έχουν φθαρεί ελάχιστα από την πανδημία, στα 129 εκατ. ευρώ και σε μία χρονιά που ο όμιλος συνέχισε ακάθεκτος τις επενδύσεις. Το σημαντικό είναι ότι θα διανείμει το 41% των καθαρών κερδών με το προτεινόμενο μέρισμα να ανέρχεται στα 0,36 ευρώ.

Ο γενικός δείκτης κινείται στη γνωστή διαδρομή προς τις 770 μονάδες, ενώ λίγο πιο πριν διαμορφωνόταν στις 765 μονάδες με ελαφρώς θετική μεταβολή μερικών δεκαδικών…

Οι συναλλαγές δεν αγγίζουν καν τα 3 εκατ. ευρώ, ενδεικτικές της επιφυλακτικότητας που εξακολουθεί να υπάρχει, λόγω των ανησυχιών για την οικονομία, όσο υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο γενικευμένου και αυστηρότερου lockdown.

Ο Μυτιληναίος ΜΥΤΙΛ 0,41% 12,21 κινείται με προσοχή στα προηγούμενα υψηλά του τα 12,55 ευρώ, με πράξεις νωρίτερα στα 12,50 και θετικό πρόσημο. Από την μεγάλη κεφαλαιοποίηση η μεγαλύτερη αντίδραση καταγράφεται στην Coca Cola, που επανέρχεται στα 25,10 ευρώ και κέρδη πάνω από 1%. Πάνω από 1% η άνοδος που σημειώνεται στη ΔΕΗ, στα 7,28 ευρώ, και ακολούθως στην Τέρνα Ενεργειακή, στα 14,28 ευρώ, τον ΟΤΕ, τον ΟΠΑΠ, την ΕΧΑΕ και την Εθνική.

Τις μεγαλύτερες απώλειες από την Big Cap, σημειώνει η μετοχή της Aegean ΑΡΑΙΓ 0,23% 4,36 που υποχωρεί πάνω από 4%, ενώ πάνω από 15 ανέρχεται η πτώση σε ΜΟΗ και ΑΔΜΗΕ. Λιγότερο, υποχωρούν Eurobank και Πειραιώς.

Υπό τα δεδομένα, η συσσώρευση που εντοπίζεται στα παρόντα επίπεδα, όπως σημειώνουν οι αναλυτές, είναι ευάλωτη στο ενδεχόμενο που επικρατήσουν οι πωλητές. Η συγκυρία ενδείκνυται, ενώ οι αφορμές για πτώση είναι ουκ ολίγες με πρόσχημα την πανδημία και τις οικονομικές της επιπτώσεις. Το θέμα είναι που θα μπορέσει να κρατηθεί η αγορά, δεδομένου ότι προ 10ημέρου δοκιμάστηκε και η στήριξη των 726 μονάδων.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.mononews.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα