Κουράστηκαν οι εργαζόμενοι και δεν θέλουν πλέον να δουλεύουν από το σπίτι!!! Στο προσκήνιο ένα υβριδικό μοντέλο αλά Google…

Εν αναμονή των νέων νομοθετικών ρυθμίσεων, που θα επικαιροποιούν τους κανόνες για την τηλεργασία και θα βάλουν ασφαλιστικές δικλείδες για τους εργαζόμενους όπως για παράδειγμα το δικαίωμα στην αποσύνδεση, καταγράφεται ήδη μια κόπωση εκ μέρους των απασχολούμενων εξ αποστάσεως.

«Οι εργαζόμενοι έχουν κουραστεί και έχουν αλλάξει γνώμη σχετικά με τη δουλειά από το σπίτι, δήλωσε ο CEO της Cisco, Chuck Robbins κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψής του με αναλυτές». Όπως είπε, «στην αρχή τους άρεσε το νέο τους, κατανεμημένο, πρόγραμμα, ωστόσο τώρα θέλουν να επιστρέψουν στο γραφείο. Νομίζω ότι έχουμε περάσει σε αυτή τη φάση που οι άνθρωποι δυσκολεύονται πραγματικά ψυχικά, οι άνθρωποι δεν το απολαμβάνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Robbins, τονίζοντας ότι αυτό έχει εκλάβει από τους ίδιους τους υπαλλήλους του.

«Ένας από τους υπαλλήλους μας μου είπε τις προάλλες, ότι δεν τον πειράζει η επιλογή εργασίας από το σπίτι, αλλά τον πειράζει το να αναγκάζεται να δουλεύει από το σπίτι», συνέχισε.

Το υβριδικό μοντέλο
Ποια είναι η εναλλακτική; Ένα υβριδικό μοντέλο, όπου οι εργαζόμενοι θα πηγαίνουν στο γραφείο δύο φορές την εβδομάδα και θα δουλεύουν τις υπόλοιπες ημέρες από το σπίτι, ή το αντίστροφο. Παρόμοιο μοντέλο εργασίας έχει ανακοινώσει η Salesforce αλλά και η Google, η οποία έχει ζητήσει από τους υπαλλήλους της να επιστρέψουν στα γραφεία από την 1η Σεπτεμβρίου και να δουλεύουν εκεί για τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Από την άλλη, εταιρείες όπως η Twitter και η Dropbox έχουν ανακοινώσει στο προσωπικό τους ότι μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται από το σπίτι, για πάντα

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.iefimerida.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα