Λαμπρό παράδειγμα από την Δράμα… Πως η τεχνολογία σπάει το “Δράμα” του Lockdown…

Εν μέσω της πανδημίας του Covid-19 και της υγειονομικής κρίσης που έχει επιφέρει, υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να εξελιχθούν.

Πώς; Υιοθετώντας εργαλεία και υπηρεσίες που θα βελτιώσουν τόσο τον τρόπο λειτουργίας τους, όσο και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν στους πελάτες τους.

Αυτό ακριβώς έκανε και η εταιρεία εμπορίας εκτυπωτών «Ζησόπουλος» στη Δράμα, που έχει ενσωματώσει τις «after-sale» υπηρεσίες στην κουλτούρα της, επιθυμώντας την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της για όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων της. Για τον Managing Director της «Ζησόπουλος», Αλέξη Ζησόπουλο, το να κερδίζουν -ακόμα κι απομακρυσμένα- την εμπιστοσύνη του πελάτη ικανοποιώντας τις ανάγκες του και παρέχοντας λύσεις στα προβλήματα, είναι το μεγαλύτερο στοίχημα.

Πώς επιτυγχάνεται όμως αυτό, εν μέσω της απαγόρευσης των μετακινήσεων και της αποστασιοποίησης των επαφών και ενώ οι τηλεπωλήσεις έγιναν «υποχρεωτικές»;

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.zougla.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα