Linsoul CCA CX10 – Σας παρουσιάζουμε ένα επαγγελματικό ασύρματο ζευγάρι ακουστικών, για απαιτητικούς μουσικόφιλους!

Έχω πραγματικά την χαρά να έχω παραλάβει πολλά πράγματα από την εταιρεία Linsoul. Η εταιρεία φτιάχνει φοβερά επαγγελματικά ακουστικά, για άτομα που ξέρουν ν’ ακούνε και αγαπάνε την μουσική και τον σωστό ήχο. Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλα τ’ ακουστικά τους είναι ενσύρματα, εκτός από ένα που σας έχω ήδη παρουσιάσει. Τώρα μου στείλανε άλλο ένα ασύρματο ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, τα Linsoul CCA CX10, που πραγματικά είναι το ίδιο επαγγελματικά στον ήχο όπως ότι έχω ακούσει από την εταιρεία και αξίζει πραγματικά να πάρει κάποιος!

Τ΄ασύρματα ακουστικά μου ήρθαν από την εταιρεία χωρίς κανένα πρόβλημα με το τελωνείο. Η αλήθεια είναι ότι ανοίγοντας την συσκευασία, επειδή η Linsoul με είχε συνηθίσει με υπερπαραγωγές συσκευασίες μαζί με τα πάρα πολύ καλά ακουστικά που φτιάχνει, εδώ λίγο απογοητεύτικα από το κουτί, αλλά και την συσκευασία των ακουστικών μέσα…

Linsoul CCA CX10 - Σας παρουσιάζουμε ένα επαγγελματικό ασύρματο ζευγάρι ακουστικών, για απαιτητικούς μουσικόφιλους! Linsoul CCA CX10 - Σας παρουσιάζουμε ένα επαγγελματικό ασύρματο ζευγάρι ακουστικών, για απαιτητικούς μουσικόφιλους! Linsoul CCA CX10 - Σας παρουσιάζουμε ένα επαγγελματικό ασύρματο ζευγάρι ακουστικών, για απαιτητικούς μουσικόφιλους!

Τ΄ασύρματα ακουστικά Linsoul CCA CX10, όπως γράφει και η εταιρεία είναι 1DD+4BA True Wireless TWS Hybrid In-Ear Monitors with Bluetooth 5.0 AAC Support, Low Latency για μουσικόφιλους! Τ’ ακουστικά διαθέτουν διπλό μαγνητικό δυναμικό οδηγό και εξαρτήματα τετραπλού TWS. Το CCA CX10 υιοθετεί τον πιο πρόσφατο και πιο καινοτόμο διπλό μαγνητικό δυναμικό οδηγό 7 mm καθώς και ολοκληρωμένη διαμόρφωση 5 οδηγών από την ομάδα Ε & Α της εταιρείας. Ο δυναμικός οδηγός διπλασιάζει τη μαγνητική ροή, βελτιώνοντας έτσι σημαντικά την ευαισθησία και την απόκριση του πηνίου, δημιουργώντας μια ταχύτερη και ισχυρότερη απόδοση, ενώ τα ισορροπημένα εξαρτήματα φέρνουν πλούσιες λεπτομέρειες και καθαρή ευκρίνεια για μουσική υψηλής ανάλυσης. Ο συνδυασμός της ενσωματωμένης με τη νέα μητρική πλακέτα PCB και του Bluetooth 5.0, κάνει το CCA CX10 να προσφέρει ομαλή μετάδοση και σταθερή σύνδεση για περαιτέρω αποστάσεις από ποτέ. Το μοντέλο απόδοσης σχεδιάστηκε ειδικά για να μειώσει τον λανθάνοντα χρόνο για gaming και ροή βίντεο, αυξάνοντας την απόδοση του εύρους ζώνης και βελτιώνοντας τη λήψη σήματος. Η εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση καθιστά το CX10 ιδανικό για παιχνίδια, ζωντανές κλήσεις, τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και άλλα.

Linsoul CCA CX10 - Σας παρουσιάζουμε ένα επαγγελματικό ασύρματο ζευγάρι ακουστικών, για απαιτητικούς μουσικόφιλους! Linsoul CCA CX10 - Σας παρουσιάζουμε ένα επαγγελματικό ασύρματο ζευγάρι ακουστικών, για απαιτητικούς μουσικόφιλους!

Η ενσωματωμένη μπαταρία δίνει μεγάλη διάρκεια ζωής στ’ ακουστικά, τουλάχιστον 30 + ώρες. Η συμπαγής θήκη φόρτισης των ακουστικών, μπορεί εμφανησιακά να μην λέει και πολλά όπως λέω και στο βίντεο και είναι λίγο απογοήτευση ότι μας έχει συνηθίσει σε φορές συσκευασίες η Linsoul, καθιστά τ’ ασύρματα ακουστικά CCA CX10 φορητά, διασφαλίζοντας ότι θα φορτίζονται όπου κι αν πάτε. Η μπαταρία 400 mAh που είναι ενσωματωμένη, μπορεί να φορτίσει πλήρως τα ακουστικά για έως και 10 φορές. Αν και φαινομενικά μικρή στα χαρτιά, η μπαταρία 400 mAh στο CX10 είναι σχεδόν διπλάσια από αυτή των κορυφαίων κορυφαίων εμπορικών σημάτων. Με περισσότερο από 30+ ώρες ακρόασης, ετοιμαστείτε να αφήσετε τη μουσική να ρέει ατέλειωτα! Όσο για την ποιότητα των ακουστικών!? Εδώ πράγματι για άλλη μία φορά φυσικά και δεν με απογοήτευσαν! Εξάλλου δεν περίμενα να το κάνουν. Κλήση AAC χωρίς απώλειες και HD, είναι το λιγότερο που βλέπει κανείς στ’ ακουστικά. Η μετάδοση είναι χωρίς απώλειες στο AAC, ενώ μπορείτε πλέον να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική σε ανάλυση υψηλής ποιότητας. Υποστηρίζει τον κωδικοποιητή AAC για μεγιστοποίηση της απόδοσης μετάδοσης, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα ήχου χωρίς απώλειες. Με μότο “Όχι περισσότερα καλώδια, απλά περισσότερο ήχο Hi-Fi απευθείας στα αυτιά σας”, όταν θα τα πάρετε, θα καταλάβετε τι εννοώ. Χρησιμοποιεί το τελευταίο αρθρωτό μικρόφωνο για τη βελτίωση της ποιότητας της φωνής. Τ΄ασύρματα ακουστικά CCA CX10 είναι κατασκευασμένα από κορυφαία ρητίνη ιατρικής ποιότητας, με το CCA CX10 να έχει σχεδιαστεί για να παραμένει σταθερά στη θέση του με μια άνετη εφαρμογή για όλα τα μεγέθη των αυτιών. Περιλαμβάνονται τρία μεγέθη ακρών σιλικόνης, σχεδιασμένα για να επιτρέπουν σε κάθε λάτρη της μουσικής να βρει την τέλεια εφαρμογή του. Και με βάρος μόλις 4,9 g, ο ελαφρύς σχεδιασμός υπόσχεται να είναι άνετος για όλη την ημέρα.

Linsoul CCA CX10 - Σας παρουσιάζουμε ένα επαγγελματικό ασύρματο ζευγάρι ακουστικών, για απαιτητικούς μουσικόφιλους! Linsoul CCA CX10 - Σας παρουσιάζουμε ένα επαγγελματικό ασύρματο ζευγάρι ακουστικών, για απαιτητικούς μουσικόφιλους! Linsoul CCA CX10 - Σας παρουσιάζουμε ένα επαγγελματικό ασύρματο ζευγάρι ακουστικών, για απαιτητικούς μουσικόφιλους!

Δείτε και το βίντεο παρουσίαση που σας ετοίμασα. Εσείς ελπίζω να πατήσετε ένα Like & Share αλλά και να μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο κανάλι του iTechNews.gr.

Εάν λοιπόν είστε μουσικόφιλος ή σας αρέσει ν’ ακούτε την μουσική πραγματικά όπως θα έπρεπε, τα Linsoul CCA CX10 είναι η επιλογή σας στ’ ασύρματα ακουσικά.

Τ’ ακουστικά μπορείτε να τα βρείτε από τα εξής μέρη:
Linsoul κατάστημα – http://bit.ly/3pYGzrZ
Amazon DE – https://amzn.to/3pMSrwV
Amazon UK – https://amzn.to/2MkX2b9 (Προσοχή από Αγγλία υπάρχει το ενδεχόμενο να περάσει από το τελωνείο)

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα