Ο Biden επανεξετάζει την πολιτική των ΗΠΑ απέναντι στην Κίνα και παγώνει την πώληση του TikTok!

Στον «πάγο» έχει μπει η πώληση του TikTok, με τη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ να μην τρέχει τις διαδικασίες που είχε βάλει σε πρώτο πλάνο ο Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, η πλευρά Biden επεξεργάζεται ακόμη τον τρόπο που θα προσεγγίσει το θέμα της ψηφιακής ασφάλειας της χώρας, αλλά και τις γενικότερες σχέσεις με την Κίνα.

Αξιωματικοί των υπηρεσιών ασφαλείας βρίσκονται σε συζητήσεις με την κινεζική ByteDance, ιδιοκτήτρια του TikTok, για να εξερευνήσουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευτούν τα δεδομένα που συλλέγονται από Αμερικανούς χρήστες και πώς μπορεί να γίνει αυτό με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχει πρόσβαση σε αυτά η κινεζική κυβέρνηση.

«Θέλουμε να αναπτύξουμε μία ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη διασφάλιση των δεδομένων των ΗΠΑ, η οποία απευθύνεται σε όλο το φάσμα των απειλών που αντιμετωπίζουμε. Αυτό περιλαμβάνει το ρίσκο που αποτελούν οι κινεζικές εφαρμογές και άλλα software τα οποία δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ. Τους επόμενους μήνες, αναμένουμε να μελετήσουμε συγκεκριμένες υποθέσεις υπό το πρίσμα μίας ολοκληρωμένης κατανόησης των κινδύνων που αντιμετωπίζουμε», ανέφερε η εκπρόσωπος Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Έμιλι Χορν.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα