Ο Τζεφ Μπέζος μόλις έφυγε από επικεφαλής της Amazon! Τι ξημερώνει αύριο.

O ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Amazon Τζεφ Μπέζος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον ανώτατο εκτελεστικό ρόλο στην εταιρεία το τρίτο τρίμηνο του έτους. Στη θέση του θα αναλάβει ο σημερινός CEO της Amazon Web Services (AWS) Άντυ Τζάσσυ.

O 57χρονος Τζεφ Μπέζος, πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, θα διατηρήσει καθήκοντα εκτελεστικού προέδρου, με έμφαση στα «νέα προϊόντα και έγκαιρες πρωτοβουλίες».

Την ανακοίνωση των αλλαγών έκανε ο ίδιος ο Μπέζος με mail του προς τους εργαζόμενους, το οποίο αναρτήθηκε στο blog της εταιρείας.

«Αυτό το ταξίδι ξεκίνησε πριν από περίπου 27 χρόνια. Η Amazon ήταν μόνο μια ιδέα και δεν είχε όνομα. Η ερώτηση που δεχόμουν πιο συχνά εκείνη την εποχή ήταν: “Τι είναι το Διαδίκτυο;” Ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να το εξηγήσω αυτό ξανά εδώ και πολύ καιρό.

Σήμερα, απασχολούμε 1,3 εκατομμύρια ταλαντούχους, αφοσιωμένους ανθρώπους, εξυπηρετούμε εκατοντάδες εκατομμύρια πελάτες και επιχειρήσεις, ενώ αναγνωριζόμαστε ευρέως ως μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον κόσμο.

Πως έγινε αυτό; Εφευρετικότητα. Η εφευρετικότητα είναι η ρίζα της επιτυχίας μας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή.

Μαζί με τις διοικητικές αλλαγές, η Amazon ανακοίνωσε και τα αποτελέσματα για το 4ο τρίμηνο του 2020.

Το τρίμηνο της Amazon ήταν το πρώτο που έσπασε το ορόσημο των 100 δισ. δολαρίων, φέρνοντας έσοδα 125,6 δισεκατομμυρίων έναντι αναμενόμενων 119,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τα κέρδη της εταιρείας ήταν 14,09 ανά μετοχή, σχεδόν διπλάσια από τα αναμενόμενα 7,23 δολάρια ανά μετοχή.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα