Οι retailers στην Ευρώπη αύξησαν την τιμή της Nvidia RTX 3060 κατά 50%!

Σύμφωνα με το VideoCardz, ορισμένοι έμποροι γραφικών καρτών, αύξησαν την τιμή προπώλησης της RTX 3060, η οποία θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 25 Φεβρουαρίου.

Οι retailers στην Ευρώπη αύξησαν την τιμή της Nvidia RTX 3060 κατά 50%!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ξένων μέσων ενημέρωσης, ο Ευρωπαίος έμπορος λιανικής πώλησης Proshop ανέφερε τη χαμηλότερη τιμή των 3060 RTX στα 499 ευρώ, ενώ η επίσημη προτεινόμενη τιμή λιανικής στην Ευρώπη είναι 329 ευρώ, δηλαδή με αύξηση 52%.

Το iTechNews.gr έμαθε ότι η Nvidia ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα γενιά καρτών στις 25 Φεβρουαρίου. Όσον αφορά τις παραμέτρους, το GeForce RTX 3060 βασίζεται στην αρχιτεκτονική NVIDIA Ampere, εξοπλισμένη με τον πυρήνα RT δεύτερης γενιάς και τον πυρήνα Tensor τρίτης γενιάς, με πυρήνες 3584 CUDA, απόδοση κυμαινόμενου σημείου 13 TFLOPS, απόδοση τάσης άνω έως 101 TFLOPS, και απόδοση παρακολούθησης φωτός 25 RT-TFLOPS.

Όσον αφορά μόνο τις προδιαγραφές, η παραδοσιακή απόδοση ραστεροποίησης είναι διπλάσια από αυτή του GeForce GTX 1060, ενώ η απόδοση οπτικής παρακολούθησης είναι έως και 10 φορές υψηλότερη από το GeForce GTX 1060. Όσον αφορά τα παιχνίδια, το “Cyberpunk 2077” υποστηρίζεται από την τεχνολογία DLSS 2.0 του RTX 3060 και μπορεί να αναπαραχθεί με ρυθμό καρέ που υπερβαίνει τα 60FPS.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα