Ορισμένοι χρήστες Xiaomi Mi A3 αναφέρουν προβλήματα απόδοσης μετά την ενημέρωση του Android 11: συχνές διακοπές λειτουργίας, καθυστερήσεις και πάγωμα!

Μοίρασε την γνώση...

Πολύ συχνά, οι εταιρείες συγχωρούνται, όταν χρειάζονται μεγάλο χρονικό διάστημα για να κυκλοφορήσουν ενημερώσεις έκδοσης Android, όταν το λογισμικό έχει παραμετροποιηθεί, όπως στην περίπτωση του MIUI. Σίγουρα εκεί χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια για την ανάπτυξη και δοκιμή ενός λογισμικού σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ωστόσο, οι καθυστερήσεις στη διαδικασία διάθεσης ενημερωμένων εκδόσεων με καθαρό Android είναι ασυγχώρητες. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει με το Xiaomi Mi A3.

Το Android 11 κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο και μετά την κυκλοφορία του, οι χρήστες Mi A3 περίμεναν ανυπόμονα να το δοκιμάσουν. Σε τελική ανάλυση, η συσκευή αποτελεί μέρος του προγράμματος Android One που εγγυάται πρώιμες ενημερώσεις ή όχι!?

Η συσκευή έλαβε την ενημέρωση μόνο τον περασμένο μήνα μετά από μια μεγάλη καταστροφή – η αρχική έκδοση του Android 11 είχε ως αποτέλεσμα πολλές bricked συσκευές. Αλλά αυτά τα νέα είναι κάτι που όλοι οι χρήστες του Mi A3, έχουν εξοικειωθεί μέχρι τώρα.

Παρ ‘όλα αυτά, τα ζητήματα με το Android 11 στο Mi A3 δεν έχουν τελειώσει, καθώς υπάρχουν τώρα νέες αναφορές σχετικά με την απόδοση της συσκευής μετά την ενημέρωση.

Όπως είναι σαφές από τις παραπάνω αναφορές, πολλοί χρήστες Mi A3 αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα απόδοσης στο Android 11. Υπάρχουν αναφορές για καθυστερήσεις, σφάλματα λειτουργίας εφαρμογών και ακόμη και προβλήματα αναμονής.

Επιπλέον, πολλοί χρήστες λένε ότι η συσκευή τους επανεκκινείται από μόνη της σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτό μπορεί να συνοδεύεται από σφάλματα του συστήματος UI μετά από τα οποία το τηλέφωνο μπαίνει αυτόματα στην οθόνη κλειδώματος.

Τώρα, αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η ενημέρωση ασφαλείας του Ιανουαρίου λέγεται ότι βελτίωσε την απόδοση, αλλά αυτό σαφώς δεν συνέβη, τουλάχιστον για ορισμένους χρήστες.

Και πάλι, ενώ τα παράπονα για ζητήματα απόδοσης μπορεί να φαίνονται άφθονα, αντιπροσωπεύουν μόνο ένα μικρό κλάσμα της συνολικής βάσης χρήστη, καθώς υπάρχουν επίσης πολλοί που είναι ευχαριστημένοι με την ενημέρωση.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν για το θέμα εκτός από την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του Mi A3. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σύστημα> Επιλογές επαναφοράς> Διαγραφή όλων των δεδομένων. Φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας εκ των προτέρων.

Εξάλλου, είναι μια υγιής πρακτική να επαναφέρετε τη συσκευή μετά από μια σημαντική ενημέρωση Android. Αλλά αν δεν το επιθυμείτε, τότε το καλύτερο στοίχημά σας θα ήταν να περιμένετε μια επερχόμενη ενημέρωση του Φεβρουαρίου.

Με αυτά τα λόγια, φροντίστε να ελέγξετε τον αποκλειστικό εντοπισμό σφαλμάτων Mi A3 για άλλα ζητήματα που σχετίζονται με την ενημέρωση Android 11.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com