Προσοχή! Έχει πρόβλημα η εφαρμογή της Τράπεζας Πειραιώς! (Το διόρθωσαν)

Εδώ και κάποια ώρα δεν λειτουργεί η εφαρμογή της Τράπεζας Πειραιώς.

Εάν δοκιμάσετε να μπείτε, θα δείτε ότι θα σας βγάλει μήνυμα ότι υπάρχει μία ενημέρωση της εφαρμογής.

 

Εδώ ουσιαστικά πατάμε αναγκαστικά το ΟΚ, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα παράκαμψης. Οπότε σας ρωτάει μετά από που θέλετε να κατεβάσετε την ενημέρωση.

Αν διαλέξετε το google Playstore, θα δείτε ότι δεν έχουν ανεβάσει νέα έκδοση από τις 9 Φεβρουαρίου! Άρα που είναι η νέα έκδοση που μας λέει η εφαρμογή!?

 

Το ίδιο σκηνικό και στο Aptoide, αν και προσωπικά εγώ δεν θα ενημέρωνα τραπεζική εφαρμογή από εκεί…

Ευτυχώς μέσω browser η είσοδος για Web Banking γίνεται χωρίς πρόβλημα! Οπότε τι κάνετε? Υπομονή υποθέτω μέχρι να το φτιάξουν. Έχω ήδη στείλει email στο Customer Support, αλλά εάν στείλετε και εσείς θα το δούνε υποθέτω πιο γρήγορα. Υπόψιν το πρόβλημα αυτό δεν το είχα μόνο εγώ που έχω Android 11, αλλά και συσκευές με Android 10, οπότε είναι γενικό και σημερινό (χθες έμπαινα μια χαρά)!

 

Ενημέρωση 18/02 – 8:00 : Απ’ ότι φαίνεται ενημερώθηκε η εφαρμογή τελικά σήμερα τα ξημερώματα και η εφαρμογή λειτουργεί και πάλι. Έτσι αν δείτε το πρόβλημα που σας δείχνω, απλώς ενημερώστε την εφαρμογή. Α, και απάντηση δεν πήρα μέχρι στιγμής από το Customer Support, έτσι για τους τύπους ότι είδαν το πρόβλημα και το κοιτάνε….

 

Ενημέρωση 18/2 – 15:35 : Τελικά μόλις μου ήρθε και το email από την Εξυπηρέτηση Πελατών της Τράπεζας Πειραιώς, οπότε σας το παραθέτω εδώ, για να είμαι σωστός….

Αγαπητέ κύριε Κωνσταντουδάκη,

Σε συνέχεια της ηλεκτρονικής σας επιστολής, αναφορικά με τη λειτουργία της εφαρμογής winbank mobile για Android, σας ενημερώνουμε ότι η αδυναμία εισόδου οφειλόταν σε δυσλειτουργία, η οποία εντοπίστηκε άμεσα από την αρμόδια Δ/νση της Τράπεζας Πειραιώς και έχει ήδη αποκατασταθεί.

Η νέα ενημερωμένη έκδοση μέσω του Google Play Store είναι διαθέσιμη και μπορείτε να την κατεβάσετε, για την είσοδό σας στην εφαρμογή.

Αν και μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης, εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε ζήτημα στην είσοδό σας, θα χρειαστεί να τερματίσετε το Google Play Store και στη συνέχεια να το ανοίξετε εκ νέου, ώστε να δείτε τη νέα έκδοση του winbank mobile.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση της Τράπεζας Πειραιώς, όλο το 24ωρο από Ελλάδα και εξωτερικό, καλώντας από σταθερό ή κινητό στο +30 210 3288000 , με χρέωση σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σας. Για τη διευκόλυνσή σας κατά την επικοινωνία σας, είναι σημαντικό να αναφέρετε στο σύστημα φωνητικής αναγνώρισης το θέμα για το οποίο καλείτε.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στη διάθεσή σας.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα