Σε συμφωνία… ΕΡΤ – COSMΟΤΕ… Για τους πιο HOT Τελικούς Ποδοσφαίρου, αξίας 350 χιλιάδων ευρώ… δες ποια είναι!!!

Συνεργασία ΕΡΤ – ΟΤΕ (μέσω της πλατφόρμας Cosmote TV) αποφάσισε το ΔΣ της δημόσιας τηλεόρασης στη συνεδρίαση του στις 18 Φεβρουαρίου έναντι ετήσιου τιμήματος 350.000 ευρώ. Ειδικότερα αποφασίστηκε η αναμετάδοση περιεχομένου μεταξύ των δυο φορέων για ένα έτος, δηλαδή από 1η Ιανουαρίου 2021 εως την 31η Δεκεμβρίου 2021…

Και το αντάλλαγμα ύψους 350.000 ευρώ θα καταβληθεί σε μετρητά (ποσο 150.000 ευρώ), ενώ σε πρόγραμμα (το ποσο των 200.000 ευρώ και συγκεκριμένα ο τελικός του champions league 2021 αξίας 120.000 ευρώ, ο τελικός Europa league 2021 αξίας 60.000 ευρώ, καθώς και ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος αξίας 20.000 ευρώ).

Το πρόσωπο κλειδί πίσω από τη συμφωνία ομολογουμένως έκανε εξαιρετική δουλειά, αλλά κυρίως καλλιέργησε το έδαφος (μεταξύ των δυο πλευρών) που κινδύνευε από ξηρασία…

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.enimerosi24.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα