Τα πρώτα drones με τεχνητή νοημοσύνη κατασκεύασε το Iσραήλ!!!

Μοίρασε την γνώση...

Το πρώτο μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) που μπορεί να πραγματοποιεί αποστολές χωρίς τη συνδρομή του GPS κατασκεύασε η ισραηλινή startup εταιρεία Sightec.

banner

Τα συγκεκριμένα drones βασίζονται στη «δική τους κρίση» και μπορούν να φτάσουν στον προορισμό τους χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, σε αντίθεση με τα drones που χρησιμοποιούνται έως τώρα και τα οποία πλοηγούνται με δύο τρόπους: ή από εξ αποστάσεως χειριστή ή αυτόνομα με GPS και συστήματα αδρανειακής πλοήγησης.

Επιπλέον, τα drones της ισραηλινής εταιρείας έχουν ενσωματωμένο ειδικό λογισμικό που ονομάζεται NaviSight, το οποίο μετατρέπει τις κάμερες, που φέρει στη συσκευή σε αισθητήρες που χρησιμοποιούν σε πραγματικό χρόνο τεχνητή νοημοσύνη για πλοήγηση χωρίς να εξαρτάται από το GPS.

Google news

Μια πρόσφατη δοκιμή πραγματοποιήθηκε στο νότιο Ισραήλ χρησιμοποιώντας ένα drone με την τεχνολογία NaviSight. Tο drone πραγματοποίησε με επιτυχία πέντε διαδρομές. «Μπορούν να πετάξουν μόνο τα και δεν εξαρτώνται από το GPS που είναι ευάλωτο σε κυβερνοεπιθέσεις ενώ χρησιμοποιούν τρισδιάστατη χαρτογράφηση για να βοηθήσουν το λογισμικό να παρακάμψει τα εμπόδια », αναφέρει η εταιρεία.

banner Lightinthebox WW

Μια ακόμη σημαντική δυνατότητα που έχουν τα συγκεκριμένα drone είναι η ικανότητα των οπλικών συστημάτων να εντοπίζουν, να παρακολουθούν και να προσβάλλουν στόχους αυτόματα. Ήδη σύμφωνα με αναλυτές, το επόμενο βήμα είναι τα drones να πετούν σε σμήνη και να εκτιμούν στόχους με περιορισμένη, ή καθόλου, ανθρώπινη αλληλεπίδραση.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.liberal.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram