Τα Windows 10 λαμβάνουν νέο μενού στο Personalization “Device Usage ή Χρήση συσκευής”! Δείτε τι περιέχει!

Τον Οκτώβριο του 2020, η Microsoft άρχισε να δοκιμάζει μια ενημερωμένη οθόνη OOBE (εκτός εμπειρίας) με νέες επιλογές για να βοηθήσει τους χρήστες να ρυθμίσουν τη νέα ή παλιά τους συσκευή μετά τις ενημερώσεις των λειτουργιών των Windows 10.

Η εταιρεία εξακολουθεί να «εξερευνά» την ιδέα και φαίνεται ότι η εφαρμογή Ρυθμίσεις ενημερώνεται επίσης με μια νέα ενότητα «Χρήση συσκευής» για να βοηθήσει τους χρήστες να προσαρμόσουν τη συσκευή τους μετά την έξοδο από την οθόνη OOBE.

Τα Windows 10 λαμβάνουν νέο μενού στο Personalization "Device Usage ή Χρήση συσκευής"! Δείτε τι περιέχει!

Προς το παρόν, δεν είναι σαφές πώς θα λειτουργήσει η νέα ρύθμιση “Χρήση συσκευής”, επειδή διακόπτεται η έκδοση της προεπισκόπησης. Η επιλογή εμφανίζεται στη σελίδα «Εξατομίκευση» της εφαρμογής Ρυθμίσεις, επομένως είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η Microsoft δεν λειτουργεί με τη λειτουργία Ψηφιακής ευημερίας της Google για το λειτουργικό σύστημα.

Αντ ‘αυτού, φαίνεται ότι η νέα οθόνη χρήσης συσκευής θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν το σύστημά τους πιο προσαρμοσμένο στις προσωπικές τους ανάγκες. Η σελίδα “Χρήση συσκευής” έχει εσωτερικά κωδικοποιημένο όνομα “SettingsUserIntentPage”, η οποία υποδηλώνει επίσης ότι η ρύθμιση “Χρήση συσκευής” είναι συνδεδεμένη με τη νέα εμπειρία OOBE.

Εάν η νέα σελίδα ρυθμίσεων βασίζεται πράγματι στην εμπειρία OOBE και η θεωρία μας είναι σωστή, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν την κύρια κατηγορία χρήσης για το μηχάνημά τους. Οι ακόλουθες κατηγορίες «χρήσης συσκευής» θα προσφέρονται αρχικά:

  • Παιχνίδια
  • Οικογένεια
  • Δημιουργικότητα
  • Σχολική εργασία
  • Ψυχαγωγία
  • Επιχείρηση

Εάν επιλέξετε “Gaming”, τα Windows 10 θα βελτιστοποιηθούν για παιχνίδια, αλλά δεν είναι σαφές πώς θα λειτουργεί η “βελτιστοποίηση” και ποιες αλλαγές θα γίνουν στο σύστημά σας.

Δεν είναι επίσης σαφές εάν αυτή η δυνατότητα θα συμπεριληφθεί στην επόμενη μεγάλη ενημέρωση χαρακτηριστικών “Sun Valley”.

Όπως αναφέραμε στην αρχή, η Microsoft δεν έχει πλήρη αυτοπεποίθηση σχετικά με τις δυνατότητες που δοκιμάζει στις προεπισκοπήσεις και διερευνά μόνο την ιδέα.

Αυτή η νέα αλλαγή «Χρήση συσκευής» έχει εισαχθεί με τα Windows 10 Build 21313, αν και σημειώστε ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο με εργαλεία τρίτων.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα