Τα Windows 10 μόλις έλαβαν μια άλλη έκπληξη ενημέρωση, πολύ σημαντική, πριν την επόμενη μεγάλη!

Η έκδοση 21H1 των Windows 10 βρίσκεται πολύ κοντά, με την Microsoft να έχει μόλις ξεκινήσει να κυκλοφορεί μια νέα ενημερωμένη έκδοση κώδικα «KB4023057», για να προετοιμάσει τις συσκευές για την επόμενη μεγάλη ενημέρωση. Το KB4023057 είναι μια υποχρεωτική ενημέρωση για τα «στοιχεία της υπηρεσίας ενημέρωσης των Windows 10» και έχει σχεδιαστεί για την επίλυση προβλημάτων με τις ρυθμίσεις του Windows Update.

Αυτή η ενημέρωση κώδικα περιλαμβάνει βελτιώσεις αξιοπιστίας για την υπηρεσία Windows Update στην έκδοση καταναλωτή των Windows 10 έκδοση 20H2, έκδοση 20H1 και παλαιότερη. Για αρχάριους, θα επιχειρήσει να διορθώσει την «υπηρεσία Windows Update» καθαρίζοντας χώρο στο δίσκο στη συσκευή σας όταν δεν διαθέτει αρκετό ελεύθερο χώρο για ενημερώσεις λειτουργιών.

Θα προσπαθήσει επίσης να διορθώσει τα κατεστραμμένα αρχεία συστήματος, πόρους και δυνατότητες που ενδέχεται να επηρεάσουν τη διαδικασία του Windows Update στο μέλλον. Αυτές οι αλλαγές σας βοηθούν να διασφαλίσετε ότι οι μελλοντικές δυνατότητες και οι αθροιστικές ενημερώσεις θα εγκατασταθούν απρόσκοπτα στη συσκευή σας και ότι η συσκευή σας είναι έτοιμη για ενημερώσεις έκτακτης ανάγκης.

Στο ενημερωτικό δελτίο υποστήριξης, η Microsoft σημείωσε ότι τα Windows 10 KB4023057 κυκλοφορεί σταδιακά στις συσκευές και θα εγκατασταθεί αυτόματα εάν απαιτείται.

Η Microsoft δεν γνωρίζει κανένα πρόβλημα με την ενημέρωση κώδικα, αλλά μπορείτε πάντα να την απεγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας τον Πίνακα Ελέγχου εάν αντιμετωπίσετε απροσδόκητα προβλήματα.

Οι ενημερώσεις αξιοπιστίας κυκλοφορούν συνήθως πριν από την κύρια δυνατότητα ή την αθροιστική ενημέρωση. Σύμφωνα με αναφορές, η ενημέρωση των Windows 10 έκδοση 21H1 «Spring 2021» θα ξεκινήσει σύντομα να κυκλοφορεί στους δοκιμαστές στο Release Preview Ring και στο κανάλι παραγωγής, οπότε είναι πιθανό η Microsoft να προετοιμάζει την επόμενη μεγάλη έκδοση

Όπως αναφέραμε πρόσφατα, έχουμε ήδη δει στοιχεία για την έκδοση 21H1, στην αθροιστική ενημέρωση του Φεβρουαρίου του 2021. Σύμφωνα με αναφορές που εντοπίστηκαν στην αθροιστική ενημέρωση αυτού του μήνα, η έκδοση 21H1 θα κυκλοφορήσει στο κανάλι «κυκλοφορίας» των Windows Insider τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο.

Αυτή η ενημέρωση δυνατοτήτων αναμένεται να αποσταλεί με υποστήριξη για DNS μέσω HTTPS (DoH), Storage Sense, Ρυθμίσεις βελτιώσεων εφαρμογών και πολλά άλλα.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα