Τέρμα τα πολλαπλά SMS για ψώνια! Ένα και καλό θα μπορείτε να στέλνετε! Δείτε τι θα ισχύει!

Έρχεται το νέο SMS στο 13032, το οποίο ετοιμάζει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, ώστε να διαχωριστεί η έξοδος των καταναλωτών για επίσκεψη σε καταστήματα λιανικού εμπορίου, από την έξοδο για σούπερ μάρκετ, φούρνους, κ.ά. που θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από τον κωδικό «2» στο 13033.

Το 13032 βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον «αέρα», ώστε να διεξαχθούν οι απαραίτητες πρόβες εν όψει της χρησιμοποίησης του κατόπιν των επίσημων ανακοινώσεων που πιθανώς θα γίνουν την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις αυτόματες απαντήσεις που αποστέλλει το 13032 επιβεβαιώνεται το γεγονός πως η χρονική διάρκεια της εξόδου για καταστήματα λιανικού εμπορίου θα έχει όριο 3 ώρες, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει «κόφτης» καθώς δεν θα επιτρέπεται στον ίδιο καταναλωτή να εγκριθεί μετακίνησή του για δεύτερη φορά την ίδια ημέρα.

Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα