Το DxOMark ενημέρωσε την βαθμολογία της κάμερας στο vivo X50 Pro+ φτάνοντας τους 131 βαθμούς, κατατάσσοντάς το στην 5η θέση!

Μοίρασε την γνώση...

Το DxOMark ενημέρωσε πρόσφατα τη βαθμολογία κάμερας του vivo X50 Pro +. Αυτό το τηλέφωνο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2020 και έχει τιμή $1,149.99. Το τηλέφωνο διαθέτει μια κύρια ευαίσθητη κάμερα 50 megapixel, χρησιμοποιώντας έναν αισθητήρα Samsung ISOCELL GN1, με εξαιρετικά μεγάλο βάθος 1 / 1,3 ιντσών και ισοδύναμο φακό 24 mm f / 1,9. Το τηλέφωνο διαθέτει ενσωματωμένο επεξεργαστή Snapdragon 865 και η διαμόρφωση αποθήκευσης ξεκινά από 8 + 128 GB.

banner

Tο DxOMark ενημέρωσε την τέταρτη έκδοση του κριτηρίου αναφοράς κάμερας τον Οκτώβριο του 2020, με την βαθμολογία του vivo να έχει ενημερωθεί κατά 4 βαθμούς. Το προηγούμενο σκορ ήταν 127 πόντοι. Επί του παρόντος, οι 131 πόντοι κατατάσσουν στην πέμπτη θέση στην κατάταξη. Το πλεονέκτημα ενός σημείου βοηθάει το κινητό να ξεπεράσει στην βαθμολογία ακόμα και το Apple iPhone 12 Pro max.

Διαφήμιση

Στις φωτογραφίες, το vivo X50 Pro + σημείωσε 137 πόντους. Ο οργανισμός αξιολόγησης δήλωσε: «Στις περισσότερες σκηνές, το δυναμικό εύρος έχει επεκταθεί. Σε περιβάλλοντα εσωτερικού και χαμηλού φωτισμού, η έκθεση στόχου είναι ακριβής. Ωστόσο, σε σκηνές οπίσθιου φωτισμού, η έκθεση στόχου είναι σημαντικά χαμηλότερη, κάτι που είναι ένα μειονέκτημα. Εμφανίζονται συχνά φανταστικά αντικείμενα. Τα χρώματα είναι καλά, η ισορροπία λευκού είναι ακριβής και η χρωματική απόδοση των περισσότερων εικόνων είναι καλή. ”

Google news

Η ισορροπία θορύβου υφής αυτού του τηλεφώνου είναι εξαιρετική, ανήκει στο πρώτο κλιμάκιο και ο οπτικός θόρυβος σε πολύ χαμηλό φως ελέγχεται καλά.

Atlas VPN banner

Ξέρουμε εδώ στο iTechNews.gr ότι ο τηλεφακός του τηλεφώνου είναι εξοπλισμένος με αισθητήρα 32 megapixel 1 / 2,8 ιντσών, που ισοδυναμεί με φακό 50 mm και αισθητήρα 13 megapixel 1: 3,1 ιντσών, που ισοδυναμεί με φακό periscope 124 mm, και υποστηρίζει οπτική προστασία OIS. Τ’ αποτελέσματα της αξιολόγησης δείχνουν ότι το κινητό τηλέφωνο έχει εξαιρετικές λεπτομέρειες σε οποιαδήποτε απόσταση, η υφή έχει μειωθεί και ο θόρυβος να έχει αυξηθεί, με μερική σκιά αποκοπής και ακόρεστα χρώματα, καθώς και περιθώρια αντικειμένων στις άκρες με χαμηλότερη ευκρίνεια που μειώνουν τη βαθμολογία.

Για βίντεο, το κινητό τηλέφωνο σημείωσε 108 πόντους. Η DxOMark είπε ότι το χρώμα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, η έκθεση και το δυναμικό εύρος είναι εξαιρετικό και σταθερό και η ταχύτητα αυτόματης εστίασης βίντεο είναι πολύ γρήγορη.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram