Το Facebook ετοιμάζει ένα Android έξυπνο ρολόι με κοινωνική και γυμναστική εστίαση!

Μοίρασε την γνώση...

Με τα ακουστικά Oculus VR και τις έξυπνες οθόνες τηλεδιάσκεψης Portal, το Facebook γίνεται όλο και περισσότερο κατασκευαστής υλικού. Ένα προϊόν Facebook που αναφέρεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη είναι ένα έξυπνο ρολόι, που προσπαθεί να ανταγωνιστεί το Fitbit που ανήκει στην Google αλλά και το Apple Watch.

Οι πληροφορίες κυκλοφόρησαν σήμερα και περιγράφουν λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο το έξυπνο ρολόι του Facebook θα τροφοδοτείται από «μια έκδοση ανοιχτού κώδικα του λογισμικού Android της Google». Αυτό είναι παρόμοιο με το Oculus Quest 2 και Go, με την έκθεση να αποκαλύπτεται επίσης ότι η εταιρεία εργάζεται για τη δημιουργία του δικού της λειτουργικού συστήματος για «μελλοντικό υλικό».

Επιπλέον, το ρολόι θα έχει τη δική του σύνδεση κινητής τηλεφωνίας και δεν θα βασίζεται σε κάποιο smartphone για να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Σε iOS, αυτή η εμπειρία θα είναι περιορισμένη, αν και η εμπειρία χρήσης τρίτου είναι καλύτερη στο Android.

Μια βασική πτυχή αυτού του ρολογιού του Facebook, θα είναι τα κοινωνικά χαρακτηριστικά του, όπως η αποστολή γρήγορων μηνυμάτων μέσω των πλατφορμών της εταιρείας. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η παρακολούθηση προπονήσεων με φίλους ή η επικοινωνία με έναν εκπαιδευτή. Αυτό το χαρακτηριστικό συνδέεται άμεσα με τον τομέα υγείας πια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Facebook σχεδιάζει να συνδεθεί και με άλλες συσκευές γυμναστικής, όπως τα έξυπνα ποδήλατα της Peleton.

Η κυκλοφορία δεν αναμένεται μέχρι το επόμενο έτος, με τις τιμές να είναι «κοντά στο κόστος παραγωγής». Ως εκ τούτου, το Facebook θα εξαγάγει αξία από τη χρήση των υπηρεσιών που θα το συνοδεύουν. Η εταιρεία σχεδιάζει ένα smartwatch δεύτερης γενιάς «μόλις το 2023», αποκαλύπτοντας ένα επιθετικό χρονοδιάγραμμα.

Αυτό το προϊόν έρχεται καθώς το Facebook προσπάθησε να αγοράσει το Fitbit το 2019. Φυσικά, η εταιρεία γυμναστικής και φορετής επέλεξε μια εξαγορά από την Google, η οποία έκλεισε στις αρχές του τρέχοντος έτους. Η φημολογούμενη παρουσία ενσωματωμένου κινητού σε αυτήν τη συσκευή είναι ενδεικτική της επιθυμίας του Facebook να μην εξαρτάται από τα λειτουργικά συστήματα της Google ή της Apple. Αυτό το ρολόι θα ενταχθεί στη δουλειά του Facebook για έξυπνα γυαλιά που αντικαθιστούν τα τηλέφωνα.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com