Το Starlink του Musk θα καλύψει τη γη τον επόμενο χρόνο, η ταχύτητα θα διπλασιαστεί στα 300Mb / s και η καθυστέρηση θα μειωθεί στα περίπου 20ms!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, μόλις έγραψε στο Twitter ότι η ταχύτητα (του Starlink) θα διπλασιαστεί στα 300Mb/s και ο χρόνος καθυστέρησης θα μειωθεί στα περίπου 20ms αργότερα φέτος. Το Starlink θα καλύψει τις περισσότερες περιοχές της γης μέχρι το τέλος του έτους, και το επόμενο έτος θα καλύπτει ολόκληρη τη γη, ακολουθούμενη από αύξηση της εμβέλειας. Εδώ να επισημάνουμε ότι οι δορυφόροι είναι κατάλληλοι για περιοχές με χαμηλή και μεσαία πυκνότητα πληθυσμού.

Αναφέρεται ότι το SpaceX εισήγαγε πρόσφατα σε μια πολύ εντατική αποστολή εκτόξευσης. Την Παρασκευή το πρωί, η SpaceX θα πραγματοποιήσει έναν νέο γύρο εκκίνησης Starlink. Σύμφωνα με το σχέδιο, ο πύραυλος Falcon 9 Block 5 θα μεταφέρει 60 δορυφόρους Starlink σε τροχιά χαμηλής γης, αυξάνοντας έτσι την κάλυψη δικτύου του έργου Starlink. Επιπλέον, ο Musk είπε επίσης στο Twitter ότι η πιθανότητα δοκιμαστικής πτήσης SN10 αυτή την εβδομάδα είναι επίσης πολύ υψηλή.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα