Το Telegram προσθέτει widget σε Android, αυτόματη διαγραφή για μηνύματα, νέες προσκλήσεις και άλλα πολλά!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να δοκιμάσετε μια νέα υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων, αλλά εάν ψάχνετε, το Telegram θα πρέπει να είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές σας. Στην τελευταία ενημέρωσή της, το Telegram μόλις πρόσθεσε υποστήριξη για μια σειρά από νέες δυνατότητες, όπως αυτόματη διαγραφή, προσκλήσεις λήξης και widget σε Android.

Η μεγαλύτερη προσθήκη στο Telegram αυτήν την εβδομάδα είναι η αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων. Η νέα επιλογή εμφανίζεται στο iOS από προεπιλογή με τη δυνατότητα διαγραφής συγκεκριμένων μηνυμάτων συνομιλίας μετά από μια καθορισμένη διάρκεια, είτε 24 ώρες είτε 7 ημέρες. Αυτή η επιλογή απορρήτου υπερβαίνει τις πλήρεις συνομιλίες που μπορούν να διαγραφούν εγκαίρως, αλλά επιτρέπει στους χρήστες να διαγράφουν μηνύματα σε οποιαδήποτε συνομιλία μετά από μια καθορισμένη διάρκεια. Για να ενεργοποιήσετε την επιλογή σε Android, θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις μιας συνομιλίας και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε την επιλογή “Εκκαθάριση ιστορικού”.

Ένα άλλο εύχρηστο χαρακτηριστικό απορρήτου που προστέθηκε στο Telegram έρχεται με τη μορφή νέων συνδέσμων πρόσκλησης. Τώρα, μπορείτε να στείλετε σε κάποιον έναν σύνδεσμο πρόσκλησης που έχει ημερομηνία λήξης, συμβάλλοντας στον έλεγχο των κοινόχρηστων συνδέσμων σε έλεγχο. Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό τώρα που οι Broadcast Groups μπορούν πλέον να έχουν απεριόριστο αριθμό μελών, με τις κανονικές ομάδες να μπορούν ακόμη να φιλοξενήσουν ένα επιβλητικό 200.000 άτομα. Το Telegram εισάγει επίσης καλύτερες δυνατότητες αναφοράς με αυτές τις αλλαγές.

Μια από τις πιο αξιοσημείωτες προσθήκες για χρήστες Android, ωστόσο, είναι η άφιξη widget για το Telegram. Τα Widgets αποτελούν μέρος της πλατφόρμας Android για πάνω από μια δεκαετία και τώρα το Telegram τα εκμεταλλεύεται. Υπάρχει ένα widget συνομιλίας για την προβολή των ενεργών συνομιλιών σας, καθώς και ένα widget συντόμευσης που ανοίγει συγκεκριμένες συζητήσεις ή συνομιλίες.

Για άμεση πρόσβαση στις πιο σημαντικές συζητήσεις σας, προσθέστε ένα widget Telegram στην αρχική οθόνη σας. Το Widget συνομιλίας εμφανίζει μια προεπισκόπηση των πρόσφατων μηνυμάτων, ενώ το Widget συντόμευσης εμφανίζει μόνο ονόματα και εικόνες προφίλ.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα